0
Annette Blair, Geri Buckley, Julia London, Deirdre Martin: Hot Ticket
Kiadó: Berkley, 2006
Oldal: 304
Angol nyelvű e-könyv

A Hot Ticket című könyvbe azért kezdtem bele, mert Deirdre Martin New York Blades sorozatának következő része ebben a gyűjteményben került kiadásra. Gondoltam akkor már a többit sem ártana elolvasnom ;) Jöjjön akkor a négy rövid kisregény:

Julia London - Lucky Charm
Parker Price a New York Mets játékosa nehéz időszakot él át a sok vesztes sorozat miatt karrierjében. Kelly O' Shay a gátlástan rádiós műsorvezető legújabb célpontja pedig ki más lenne, mint Parker... aki kap tőle hideget-meleget.
Mivel Parker - mint sok más játékos is - eléggé babonás, Kellyt teszi felelőssé a rossz játékáért. Kelly viszont szeret a túlfizetett sportolókon csemegézni... talán túl sokat is, és nem hiszi el, hogy miatta követi balszerencse sorozat a profi baseballjátékost.
- ... Tökreteszi a karrieremet.
- Park, Park! Most nyugodj meg! Miért nem hallgatsz másik állomást?

Ez volt az első Julia London regényem :) Parkert megkedveltem, de sajnos Kelly karaktere nagyon ellenszenves volt számomra :( így a történet is elvesztette az értékét nálam. Mindenesetre kíváncsi lettem más Julia London regényekre is, így ebből a szempontból egy igencsak virágzó kapcsolatunk lehet az írónővel. Ki is szemeltem három sorozatot tőle, mégpedig a 'Thrillseeker Anonymous'-t, a 'Highland Lockhart'-, és 'Lear Family'-t. Ez a kisregény a Thrillseekers Anonymous (3.5) része volt.
- Sportsdaykellyoshayvel - hadarta gyorsan egy fiatalember.
- Parker Price vagyok, beszélni akarok Kellyvel - mondta mogorván, és kidobta a rádiót a szemetesbe.
- Rendben, én meg Csingiling vagyok - horkant fel a fickó.
-----


Deirdre Martin - Same Rink, Next Year
David Hewson a Buffalo Herd hokicsapat első számú kapusa, és Tierney O’Connor a chicagói négycsillagos Miracle Mile hotel recepciósa, évente egyszer januárban együtt töltenek egy szenvedélyes éjszakát. A pár tökéletesen elégedett ezzel a szövődménymentes kapcsolattal, azonban egy hóvihar mindent megváltoztat. Kapnak két extra napot, és felvetődik a "mi lenne, ha"...
- Nagyon elfoglalt vagyok. Segíthetek még valamiben? 
- Most nem - mondta Thatch. - De ha meggondolod magad, a hatodik emeleten vagyok. 662-es szoba - majd egy kacsintással távozott. 
Tierney nézte ahogy elmegy.
David Hewson halott ember.
Igencsak furcsa történet ez: David szörnyen babonás sportoló, viszont a páros mindkét tagja nagyon magányos, így a bezártságban elkezdenek ismerkedni egymással... 
A telt házas hotel, a hokicsapat tagjai, a nagy titkolódzás, és egy betervezett esküvő mind érdekes jeleneteket eredményeznek a szálloda életében. Sajnálom, hogy nem lett hosszabb, mert igazán jó történetet lehetett volna kihozni belőle. Aranyos volt, kedvelhető fő-, és mellékszereplőkkel. A kisregény a New York Blades  #5. része.
- Jéghokis David? - kérdezte meglepetten Aggie, majd Tierney elé lökött egy csomó répát és utasította, hogy pucolja meg őket. - Ti ketten valóban beszéltetek? Teljes mondatokban az 'Ó, bébi, igen' után is?
- Nagyon vicces vagy. Korábban is beszélgettünk már. Vagy olyasmi.
-----

Annette Blair - You Can’t Steal First
Quinn Murdock-nak időre van szüksége, hogy meghozzon bizonyos döntéseket, mind apja cégét a Murdock Inc., mind a magánéletét illetően. 
Egy meglepetés útján három napon keresztül együtt utazik a Hot Ticket Expressz vonaton Tiago Santiago-val, a Boston Red Sox baseball szépfiú játékosával, aki egyben gyermekkori barátja is. Ezen az úton sok-sok kérdésére választ kap...
... Quinn Murdock soha nem nézett ki jobban, kivéve talán a legelső találkozásuk alkalmával ... a homokozóban.
Öt évesek voltak.
Kapott tőle egy fekete monoklit.
Szerelem volt első csapásra
.
-----

Geri Buckley - Can’t Catch This
Lindy Hamilton és 11 éves unokaöccse, Casey egy Aréna Football mérközésen találkoznak Josh Weldonnal, a sikeres üzletemberrel. Amolyan lelátói szerelem alakul ki köztük, miután megmenti Lindyt egy kínos helyzet elől...
- Weldon? Ez a név ismerős, várj! Valahol láttam a programfüzetben szerepelni...?
- Unokatestvérek - motyogta teli nachos-szal a szájában Casey, aztán lenyelte és megismételte. - Ő és a Mocs hátvédje... unokatestvérek. 
A könyv első két története jó volt, de az utolsó kettő kisregény nekem egyáltalán nem tetszett, csak amolyan kitöltésnek valók szerintem...

Megjegyzés küldése

 
Top