0
Susan Elizabeth Phillips: Zsák a foltját
Wynette, Texas #6
Call Me Irresisible, 2011
Kiadó: Victoria Kiadó, 2012
Oldal: 388
Fordító: Molnár Gabriella

A rendkívül szexis Lucy Jorik az Amerikai Egyesült Államok egykori elnökének lánya… Az ugyancsak csodaszép Meg Koranda pedig legendás hollywoodi hírességek leszármazottja… 
Az egyikük hozzá fog menni Mr. Ellenállhatatlanhoz, Ted Beaudine-hez, Wynette városának üdvöskéjéhez. A másik mindent elkövet, hogy megmentse barátnőjét ettől a ballépéstől.
Utóbbi tudja, hogy legjobb barátnője esküvőjének meghiúsítása a lehető legokosabb volt, amit csak tehetett. Ám szinte még el sem hangzik a boldogító „nem”, ő máris a leggyűlöltebb személy a kisvárosban – ahol ráadásul ott ragad egy rozoga tragaccsal és üres pénztárcával, no meg egy nagyon dühös vőlegénnyel. Pénz nélkül, szorult helyzetében is hátat fordítva híres szüleinek, hiszi, hogy képes lesz megállni a saját lábán. Végül is mi baja lehet? Beleszeret Mr. Ellenállhatatlanba? Á, az kizárt…
Susan Elizabeth Phillips a tőle megszokott pörgős lendülettel és ellenállhatatlan humorával vezet bennünket végig a nem mindennapi történeten. Ezúttal is váratlan fordulatok, könny és nevetés – s nem kevés forró erotika a világhíres írónő receptje.
A templomajtó egyszer csak kitárult. Ott állt ő, a lenyugvó napban kirajzolódott körvonala. Theodore Day Beaudine.
Trombitaszó harsant. Tényleg a halleluját fújták.
- Jézus - suttogta.
-Tudom - suttogta vissza Lucy. - Mindig ilyenek történnek vele. Azt mondja véletlen.

Kölcsönkönyv, de be KELL szereznem :) vagy nyernem egyet!
- Bosszúálló, hidegvérű pszichopata vagy.  - Ez kemény. - Én vagyok az egyetlen, aki átlát a te Szent Ted álarcodon?- Kábé.
Az előzményeket tekintve eddig ez volt a legjobb rész a sorozatban. Az elején még nem voltam benne biztos, hogy a felnőtt Theodoret kedvelni fogom, de igen végül ő is bekerült a nagy csapatba :) Egy percig sem unatkoztam olvasás közben, Meg Koranda pedig rettentően aranyos volt benne.
Wynette városa igazi ékkő Texasban, mert egytől egyig bolond lelkek laknak ott, de szerethető és vicces figurák. Ha ilyen közösségben kellene élnem biztos, hogy rendszeres vevője lennék bizonyos színes bogyóknak ;)
A bejárati ajtó becsapódott és még a golfcsatorna sem tudta elnyomni a dühös léptek zaját, melyet Wynette kedvenc fiának szigorú üvöltése kísért. 
- Hol van?
Dallie a folyosó felé fordult. 

- Mondtam Francie-nek, hogy New Yorkban kellett volna maradnunk.
A könyv olyan volt, mint egy végjáték. Tudjátok, amikor a filmekben összeraknak rengeteg nagy színészt. Itt volt majdnem mindenki a régebbi regényekből: Fleur és Jake Koranda, Francesca és Dallie Beaudine, Emma és Kenny Traveler, Corneila és Mat Jorik, Dex és Tori, Skeet ... ez is szerepet játszik abban, hogy kedvenc lett.
Kíváncsi lettem ki Lucy csábítója. Talán kapunk egy kis meglepetést és lehet, hogy ő is ismerős szereplő lesz? Ez is megfordult a fejemben, így kinyomoztam... 
Igen, belelestem Lucy regényébe, tudom rossz vagyok, a közeljövőben sort kell kerítenem rá és elolvasom a folytatást.
Valamint reménykedem, hogy a Koranda fivérekkel is találkozhatom még a jövőben. Igazi Phillips-es vicces regény volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Megjegyzés küldése

 
Top