0
Abby GreenThe Restless Billionaire
Bad Blood #2 (The Stolen Bride)
Kiadó: Mills & Boon, 2011
Oldal: 275
Angol nyelvű e-könyv

Abby Green regénye egy különlegesen egzotikus világot mutat be a Bad Blood sorozatban. A könyv ismertetője alapján Sebastian Wolfe kegyetlen üzletember, ezzel rögtön vitába szállnék, mert semmi ijesztő nem volt benne :) Rengeteg szálloda van a tulajdonában. Érzelmileg zárkózott férfi, és elérhetetlen. A szíve pedig kőből van egyesek szerint. 
Aneesa Adani Bollywood egyik híres csillaga a Grand Hotel Wolfe-ban készülődik az esküvőjére, de nem tudja túltenni magát azon a tényen, hogy vőlegénye a szintén színész Jamal viszonyt folytat az asszisztensével. Aki történetesen férfi... így elmenekül esküvőjéről, és beszökik egy üresnek tűnő lakosztályba.
Először is fontos megjegyeznem, hogy a kék szemű férfi főszereplőket be kellene tiltani :))) Komolyan mondom, halálosak. 
Az egész történet két helyszínen játszódik: az indiai Mumbaiban és a jó öreg Londonban. Sebastian és Anessa találkoznak a lakosztályban és együtt töltik az éjszakát... aztán ugrunk öt hetet. Anessa megtudja ki volt a rejtélyes férfi, és egy újabb botrány elől Londonba menekül, hogy megkeresse, és tájékoztassa terhességéről...
Mindannyian különböző helyeken élünk és keveset találkozunk, de ha ugyanabban a városban vagyunk, megpróbálunk arra törekedni, hogy találkozzunk.


Aneesa nem volt szimpatikus az elején, ő leginkább egy elkényeztetett egzotikus hercegnőre hasonlít. Aztán fordult a kocka és Sebastian nem lett az :/
Ebben a regényben kiderül, hogy mi történt Sebastian és Nathaniel anyjával, és itt volt (még) egy fulladásos eset, amit tényleg nem értettem... de ez az angolom miatt lehet. Az anyjuk a múltban ragadt, ez jól észlelhető mikor elmennek meglátogatni őt.
Londonban Nathaniel és Katie megtartották az esküvőjüket, amin majdnem mindegyik testvér részt vett. Tudom, hogy Jacob volt az egyetlen horgony Sebastian sötét és bizonytalan világában, aki imádta és tisztelte a bátyját, de amikor Jacob közeledett Sebastian felé, akkor legszívesebben jól fejbe vágtam volna azt az idiótát amiért megfutamodot és elmenekült.
Éneklő angyalok és harsogó trombiták.
Ezt a mondatot ki kellett emelnem, bocsi... annyira nem illett bele, egy mesébe talán... :P azért nagyot nevettem rajta. Összegezve ez a keleties világ nem nekem való, talán nem kellene erőltetnem az ilyen témájú regényeket... Persze, megtudtam egy-két plusz infót az indiai kultúráról, de ez olyan idegen nekem. Érdekes volt, de nem fogom többször elolvasni. A jó öreg londoni kastélykertek a maga keszekuszaságával közelebb állnak hozzám.


Megjegyzés küldése

 
Top