2
Donna Grant: Prince of Desire
The Royal Chronicles #1
Kiadó: Donna Grant/Amazon, 2013.02.13.
Oldalszám: 78
Angol nyelvű e-könyv

Lucian, a prince of a secret kingdom, must find his mate and return with her to Drahcir before time runs out. He's unprepared for Isabelle and the insatiable appetite he has for her. But will the passion they feel be enough to convince her to venture to a hidden kingdom where magic is a way of life?
Isabelle has resigned herself to her life until a fascinating, devilishly handsome Lucian walks into her life. He shows her desire and adventure that shakes the foundations of her world. She can't live without him, but can she give up the life she knows for one she can't begin to imagine?
After years of searching, he had finally found her.
After weeks of watching, he would now have her.


Egy titkos királyság, négy testvér, kiknek meg kell törni egy ősi átkot...

1268 nyara, valahol a Skót felföldön...
A Ben Nevis-hegységben elhelyezkedő Drahcir egy elrejtett és évszázadokkal ezelőtt elátkozott kis királyság. Ahhoz, hogy Fae hercegnő átka megtörjön a négy hercegnek meg kell találnia örök társát, máskülönben a királyság megszűnik létezni.
Miután Lucian egyik őse elárulta és összetörte a tünde Fae hercegnő szívét, az megátkozta Drahcir-t. Ami egyre közelebb kerül a végső eltűnéshez. S bár a hercegnő megátkozta, de egyúttal meg is sajnálta őket, és adott mindannyiunknak egy különleges képességet. A második legidősebb skót Sinclair fivér az aura látást birtokolja. De mint minden varázslatnak ennek is van egy hátulütője...
Urises király négy fia közül Lucian Sinclair két év hosszas keresés után végre megtalálja párját. Mégpedig egy kis kocsmában. Egy támadás során megmenti Isabelle-t és csábítással próbálja rávenni, hogy visszatérjen vele otthonába. Csakhogy Isabelle nem hisz a mágiában. És Tnarg, a gonosz lény - merthogy ebben is van ellenség - , ezt próbálja megakadályozni.

Tündéri kis mese.... felnőtteknek. Paranormális? Az is, de inkább az erotikusabb fajta felé hajlik. És itt volt az, ami furcsa volt: az 1200-as évekhez képest Isabelle nem egy szende szűzlány, mint az eddig általam olvasott rengeteg történelmi regény hősnője ebben a korban. Valahogy üti egymást a kettő.
Tehát ez a 78 oldal elég is volt kettejük történetéből, mert ha normál terjedelmű könyv lenne, valószínűleg még mindig a várólistámon ücsörögne. Egyre jobban vonzanak az ilyen kis rövid szerzemények a Goodreads-en. :)))

Kedvenc idézet(ek):
Though she could see part of his face from the light of the moon, the smile did not deter the power emanating from him. Was he her savior or her demise? Her decision could well cost her her life.

“He's a stranger,” she murmured as she walked into her dark cottage.
But an exciting stranger.

Watching her.
Desiring her.
Craving her.

Megjegyzés küldése

  1. Hm most felcsigáztál :)
    78 oldal az egész jó terjedelem egy kis novellához mint ez, szerintem be is jelölöm magamnak olvasni valónak ;)

    VálaszTörlés
  2. Valahogy azt érzem a folytatás azért jobb lesz :D

    VálaszTörlés

 
Top