0
Donna Grant: Prince of Seduction
The Royal Chronicles #2
Kiadó: Donna Grant/Amazon, 2013.02.20.
Oldalszám: 81
Angol nyelvű e-könyv

Seduction has always come easy for Elric, one of four Drahcir princes. When he finds his mate he intends to convince her to return with him by using his famed seduction. His mate, however, isn’t like any woman he’s ever encountered, and its going to take Elric using his heart to win his mate.
Marin takes a trip to Scotland to heal her broken heart after being left at the alter. The last thing she expects to find is a man who steals her breath with his kisses and makes her heart miss a beat with his smiles. Even as she tries to keep her distance, Marin is no match for Elric’s seductive charms. When a beast attacks, Marin must choose - Elric and his secret kingdom...or life without him.
“Here’s your room, ma’am,” the bellhop said with a pleasant smile as he opened Marin’s door.
She stepped inside and looked around the brightly painted room and tiled floor. The king size four-poster bed looked so good all she wanted to do was curl up on it and sleep. Instead, she followed the bellhop as he walked about the room telling her of the mini-fridge and the array of liquor at her disposal.


A Ben Nevis-hegységben elhelyezkedő Drahcir egy elrejtett és évszázadokkal ezelőtt elátkozott kis királyság. Ahhoz, hogy Fae hercegnő átka megtörjön a négy hercegnek meg kell találnia örök társát, máskülönben a királyság megszűnik létezni.
Miután Elric egyik őse elárulta és összetörte a tünde Fae hercegnő szívét, az megátkozta Drahcir-t. Ami egyre közelebb kerül a végső eltűnéshez. S bár a hercegnő megátkozta, de egyúttal meg is sajnálta őket, és adott mindannyiunknak egy különleges képességet...
Marin Chapel az esküvőjére készül, de semmi sem úgy alakul, ahogyan ő azt valaha megálmodta. Három hónappal később Skóciában megismerkedik egy csábító idegennel, aki a múltból érkezett. Elric Sinclair évek óta keresi társát, s mikor kezdi feladni a reményt váratlan segítséget kap a tünde Aimery-től, Fae hadseregének parancsnokától. Kiderül, hogy társa nem ebben az időben, hanem a jövőben él, így segít neki, hogy a találkozás végre létrejöjjön. Már csak Elric-nek kell meggyőznie Marint, hogy hagyja háta mögött a jelent, és utazzon vele vissza az időben.
Paranormális. Időutazós. Skótos. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam :) A helyszín: Jamaica napjainkban, és 1268 Skócia. Szeretem a történelmi regényeket, és a fantasyt is, de nem nagyon vagyok oda az ilyen időutazós művekért. Vagy itt játszódjon egy regény, vagy ott. Alapjában véve meggyőzhető lennék, de csak ha egy múltbéli skót harcos vállalná magára eme nemes tettet. És nem, nem ebben a regényben szerepel :P Az első résznél azért ez egy fokkal talán jobban tetszett, de csak egy picivel... úgy érzem a negyedik lesz számomra az igazi.

Kedvenc idézet(ek):
She feared Elric. He was intense and seductive and entirely too charming for his own good. And damned handsome as well. It was a lethal combination.
"It was like no matter how hard I tried to pull away from him, there was an invisible rubber band that snapped me back."

Megjegyzés küldése

 
Top