0
Noah Clayborne

Sorozat: Buchanan-Renard
#6 - Árnyéktánc
Szerző: Julie Garwood


Külső megjelenése
magas, kisportolt, karizmatikus egyéniség
ördögi mosollyal,
haja: homokszőke,
szeme: kék




Első megjelenése:

   Mielőtt Laurant tovább nyaggathatta volna bátyját, hogy további részleteket meséljen, belépett Nick, nyomában Noah barátjával.
   Tommy testőre igazán lenyűgöző hatást gyakorolt mindenkire. Laurant gyanította, ha ez a férfi verekedésbe keveredik, csak győztesen kerül ki belőle, s miközben egymáshoz csapkodna néhány fejet, remekül elszórakozna.
   Kifakult farmernadrágot és világosszürke pólót viselt, homokszínű hajára viszont nagyon ráfért volna egy hajvágás. Egy deka súlyfölösleg sem volt rajta, felső karja izmai szinte szétfeszítették a póló ujját. Szemöldöke feletti sebhely és az ördögi mosoly csibészes külsőt kölcsönzött neki, és Laurant tudta, még mielőtt a férfi megszólalt volna, hogy a szavak és flörtmestere, a nők bálványa. Fürkésző pillantást vetett a lányra, miközben odasétált Tommyhoz,hogy kezet rázzon vele, és Laurant észrevette, hogy pillantása a szükségesnél kissé hosszabban időzött a lábain.
   − Igazán szép tőled, hogy tudtál rám időt szakítani. Tudom, hogy nagyon elfoglalt vagy – üdvözölte Tommy Noah-t.
   − Nos, hogy őszinte legyek, nemigen volt más választásom. Nick megkért rá.
   − Az adósom – magyarázta Nick.
   − Így igaz – bólintott Noah, és tekintete még mindig Laurant-t fürkészte. – És vigyáz rá, hogy el ne felejthessem.
   Amikor Tommy bemutatta a húgának, Noah kezet fogott vele de aztán el sem engedte. – A fenébe is, te sokkal csinosabb vagy, mint a bátyád – aztán Nickre pillantva hozzátette –, hé ember, remek ötletem támadt.
   − Felejtsd el – mondta szárazon Nick.
   − Miért nem vihetem el én a lányt, és tiéd a bátyja – javasolta, mintha meg sem hallotta volna Nick szavait.
   − Tiltott területre tévedtél, Noah!
   − Hogy-hogy? – szeme fogva tartotta Laurant szemét. – Férjnél vagy?
   − Nem – mosolygott a lány a férfi rámenős stílusán.
   − Akkor nincs itt semmi probléma. Őt akarom, Nick.
   − Ne is álmodj róla, barátocskám! – csattant fel Nick.
   Noah mosolya tovább szélesedett. Láthatóan pont ezt a reakciót várta, elégedetten Laurant-ra kacsintott, mintha társa lett volna Nick bosszantásában.
~ Szívtipró, 97. oldal
(Heartbreaker #1, 2000)

Van olyan Garwood krimirajongó, aki nem szereti kedvenc specialistámat? Most jelentkezzen, vagy hallgasson örökre ;) ha pedig nem ismered gyorsan pótold be.
Pár éve végigsöpört a blogokon egy kérdőív, és arra a kérdésre, hogy: Melyik női könyves karakter lennél? a top három közt én Jordan nevét is megadtam. Ő már önmagában is egy egyéniség, de Noah-val az oldalán hihetetlen párost alkotnak. Imádom mindkettejüket.
Noah az egyik legkarizmatikusabb, legszexisebb férfi a Buchanan sorozatban. Kinek üknagyapja a Ha eljő a tavasz című regényben megismert Cole Clayborne. Kicsit pimasz, ördögi humorral ellátott FBI-ügynök, akinek a lába előtt hever minden nő. Kivéve Jordan Buchanan. Noah olyan neki, mint egy nagytestvér, akikből amúgy is a kelleténél több van már a családjában, míg egy gyilkosság miatt közelebb nem kerülnek egymáshoz. Persze Theo-ról sem feledkeztem meg,... sem Sophie-ról,.... vagy Cordie-ról és a Hamilton fiúkról :) vagy a többi Buchanan testvérről, de az már egy másik történet.

Noah idézetek:

– Mindkettő alattomos, mint a kígyó.– Noah nem alattomos. Mindig mosolyog.
– Ez igaz – helyeselt Theo. – Pont ez teszi őt veszélyessé. Nem veszed észre, hogy jön, csak amikor már túl késő.

Amikor meglátta Noah-t, kis híján összeroskadt a megkönnyebbüléstől. Kimondhatatlanul boldog volt, hogy látja. A férfi viszont megdöbbent, amikor megpillantotta a lányt.
– Mi történt veled? Szörnyen nézel ki!
– Köszönöm! Én is örülök, hogy látlak.

– Igazából csak Isabel miatt aggódom. Láttad, hogy tapadt Noah-ra a próba alatt?
– Ezért raktál engem a párjául az esküvőre? Így akartad távol tartani tőle a húgodat?
– Nem, de a tegnap este után örülök, hogy így tettem. Nem hibáztatom Isabelt. Noah imádnivaló. Az egyik legvonzóbb férfi, aki ismerek, leszámítva természetesen Dylant. Csak úgy árad belőle a bűverő, nem?
– Dehogynem – bólintott Jordan.
– Nem akarom, hogy Isabel is egy legyen a NCH-k közül – mondta. – Még kevésbé akarom, hogy egyszer csak eltűnjön a lakodalmamról.
– Mi az az NCH?
– Noah Clayborne Háremhölgye – vigyorodott el Kate.
Jordan elnevette magát.
– Egyelőre te vagy az egyetlen az ismerőseim közül, aki immúnis a bűverejével szemben. Ő pedig úgy bánik veled, mintha a húga lennél.

Megjegyzés küldése

 
Top