0
... bizony elkezdődött, ezért kicsit kitérek megint a könyvek világából :) 
Az e heti mérlegem 20 sorozat, és bármit is gondoltok, ez nem sok! Ebből 5 már egy ideje megy, de biztos tudjátok, hogy a héten Amerikában megindultak a sorozatpremierek.
Nagyon örültem, hogy végre megnézhetem az új részeket, így lezárulnak végre a nyitott kérdések, amiken május óta őrlődnek a rajongók. 

Az Így jártam anyátokkal (HIMYM) nem hozott újdonságot, mert még mindig nem tudni, ki lesz Ted asszonykája, bár a végén megjelent pár másodperc elejéig ;) 


A Hawaii Five-O szomorú pillanatai, és Steve-mama felbukkanása után, jól jött a Castle premier. Kiderült nem álmodtuk (sem mi - sem ők) tényleg együtt van a Caskett páros :)

Az NCIS-ben végre lezáródott a Harper Dearing-ügy, remélem a 10. évad nem lesz olyan unalmas mint az előző... de még kitartok, mert nagy kedvencem (volt?).

Az NCIS: Los Angeles továbbra is nagyon ütős részeket produkál! Nemhiába került be az élmezőnybe. Az első rész méltó lezárása volt az évadzárónak.

CSI fronton, mint tudjuk Miami kihalt, így maradt Vegas és New York. Ted Dansont végre sikerült elvonatkoztatnom a Cheerstől, mert egyre nagyszerűbben játszik helyszínelőként. A többiekkel nem ez lenne a helyzet, belefáradtak :/ Unoka meglett, a rosszfiúknak vége... de hogy milyen lesz a folytatás? Lehet, nálam kifújt egy időre. Bár ha Charlie Russellból is helyszínelőt nevelnének arra vevő lennék  ;)

CSI: New York első része nem sikerült túl izgalmasra (hokimeccs kivételével), de azért még mindig szeretem.

A Gyilkos elmék új évadában új arc is feltűnik a kétszer is eltávozott Prentiss helyett. Nem győzött meg, hogy folytatnom kellene a 8. évaddal, de az utolsó egy perc hozhat még meglepetéseket.

Az Agymenők (The Big Bang Theory) és a Grace klinika (Grey's Anatomy) vonatból viszont tényleg kiszálltam. Végleg :( Megnéztem az első részeket, mert kellett a lezárás, de ennyi volt részemről.

Valamint folyamatosan darálom a Lépéselőnyben (Leverage) részeket, már a 3. évad végefelé járogatok :))) Bárki, bármit is mond, Parker a legjobb!

Az új sorozatokról

The Mob Doctor: jó sorozat lehet, ha a chicagói maffiás vonalra kerül a nagyobb hangsúly. Jordan Spiro nekem nem igazán szimpatikus színésznő, de Wendy Makkena, William Forsythe, Zeljko Ivanek, és James Carpinello miatt még nézem egy darabig ;)
Mr. Knightley (Jonny Lee Miller) átköltözött New Yorkba, és úgy döntött Sherlock Holmesként tevénykedik a továbbiakban Lucy Liu oldalán. Az Elementary egy igen furcsa Holmes feldolgozás, de Aidan Quinn is szerepel benne így kap egy esélyt a folytatásra.
A Ben and Kate teljesen megvett Maddie-vel, és a két főszereplő testvérrel. Kate szerepében Dakota Johnson játszik, aki Don Johnson és Melanie Griffith lánya.
Last Resort a legnagyobb meglepetés, pedig egyáltalán nem is terveztem be :) Erről ma még jön egy részletes beszámoló is.

Egyenlőre ennyi, a többi még várat magára egy-két napot, vagy hetet. És ami még jön: Once Upon a Time, a Mentalista, 666 Park Avenue, Hart of Dixie, Arrow, Vámpírnaplók, Emily Owens M.D., Nikita, Don't Trust the B---- in Apartment 23, .... a szüneten lévőkről meg ne is beszéljünk :D

Megjegyzés küldése

 
Top