0
Jennifer Ashley: The Many Sins of Lord Cameron
Highland Pleasures #3
Kiadó: Berkley, 2011.08.02, UK
Oldalszám: 309
Angol nyelvű e-könyv, 18 éven felülieknek!

Spoileres rövid összefoglaló, csak saját felelősségre! A Mackenzie testvérek következő megállója Cameron.
London 1881. A Mackenzie fivérek gazdagok, befolyásosak, veszélyesek és kiszámíthatatlanok. Hölgyeknek nem szabad velük mutatkozni, mert különben oda a jóhírük... Pletykák és rejtélyek veszik körül őket, múltjuk telis-tele van erőszakkal, botrányokkal és szeretőkkel szerte egész Angliában és Skóciában. Cameron Mackenzie imádja a versenylovakat, és a nőket. Hat évvel ezelőtt rajtakapta a csinos kutakodó Ainsley Douglast a hálószobájában. Megpróbálta őt elcsábítani, de a nő még időben elmenekült. Keserűség és düh maradt benne még évek múltán is, mivel Cam rájön, hogy a szépséges asszony látogatása egy női cselszövés volt.
Ainsley Douglas az a hősnő, akiben nagy az igazságérzet és a vágy, hogy másokon segítsen, még ha ez azt is jelenti, hogy az éjszaka közepén idegen hálószobákba kell besurrannia. Férje halála után nem sok vagyona maradt, ezért egy vészhelyzetben a királynő segítségére siet. 
Cameron ismét tetten éri Ainsleyt a hálószobájában, akárcsak hat éve. Ezúttal a hölgy viszont már özvegy és Cameront már nem érdekli Ainsley magyarázkodása sem ... megesküszik, hogy befejezi amit évekkel ezelőtt elkezdtek. Ainsley hiába próbál távol maradni tőle, viszont ennek az önfejű Mackenzie-nek saját szabályai vannak, és szeret játszadozni. 


Isabella meglepetten fordult Cameron-hoz. - Krokettezünk. (~kerti játék)
- Igen, tudom mi az ördög ez. Adj nekem egy átkozott faütőt.

- De te utálod a krokettet. - Isabella szikrázó zöld szemekkel nézett rá.
- Ma nem utálom. ...
Cameront sokan fekete báránynak tartják, mivel gyötredelmes a múltja. Első feleségétől született fia Daniel, ezekben a részekben még kicsit vad, apja nem szab neki korlátokat a nevelésében, de emlékezetes pillanatokat okoz az olvasóknak. Vele volt egy kedvenc jelenetem, egy amolyan apa-fiú beszélgetés :) erre még nagyon-nagyon sokáig emlékezni fogok hatalmas mosollyal az arcomon. Alig várom már hogy az ő könyvét is olvashassam!
Ha elfelejtettem volna eddig megemlíteni, ezen híres skót férfiak a regényben skót szoknyát hordanak, a többiben meg találjátok ki ;)
- Daniel - Cameron hangja morajlott fel a szoba másik oldaláról. - Kifelé.
Daniel meglepetés nélkül nézett az apjára. - Elmeséltem Mrs. Douglasnak pár dolgot, amit tudnia kell.
Cameron az ajtó felé intett, amit épp kinyitott. - Kifelé.
Daniel sértetten nagyot sóhajtott, visszatette a dákót az állványra, és kicsoszogott a szobából. Ian szó nélkül követte, miközben becsukta Ainsley és Cameron mögött az ajtót...
A két főszereplő közt már az elejétől érezni lehetett a vonzalmat (ami nekem nagyon fontos, mert enélkül nem lenne kedvencem egy adott könyv), szóval jó munkát végzett az írónő. Talán ezt a regényt élveztem eddig a legjobban, mind történetileg, mind pedig a szereplők miatt is.
A skót tájleírások most is hiányoztak nekem, de kárpótlásul volt megint sok London, egy kevés Párizs, és pici Monte-Carlo. A könyv a várakozásaimnak teljesen mértékben megfelelt.

Magyar fülszöveg: Lord Cameron férfiasan szép arcát azóta csúfítja sebhely, amióta gyönyörű felesége titokzatos és tisztázatlan körülmények között életét vesztette. A férfi magára maradt néhány hónapos fiával, akiből az évek során jóvágású fiatalember lett. Az eltelt évek során Lord Cameron életét a megfizetett szeretők, a whisky és a versenylovak edzése töltötte ki. A lovakhoz Lord Cameronnál jobban nem ért senki, még Viktória királynő is tőle kér tanácsot. De Cameron fantáziadús szakértője a testi szerelemnek is. A királynő talpraesett udvarhölgye, Ainsley megkísérli megfejteni Lord Cameron sötét titkait, elnyerni a férfi őszinte szerelmét, és megszerezni neki a lovat, amelyre majdnem annyira vágyik, mint a boldogságra. (2013)

Megjegyzés küldése

 
Top