0
Jennifer Ashley: Lady Isabella's Scandalous Marriage
Highland Pleasures #2
Kiadó: Berkley, 2011.08.02, UK
Oldalszám: 338
Angol nyelvű e-könyv, 18 éven felülieknek!

Spoileres rövid összefoglaló, csak saját felelősségre! A sorozat második részében két szerelmes újra egymásra talál
London 1881. A Mackenzie fivérek gazdagok, befolyásosak, veszélyesek és kiszámíthatatlanok. Hölgyeknek nem szabad velük mutatkozni, mert különben oda a jóhírük... Pletykák és rejtélyek veszik körül őket, múltjuk telis-tele van erőszakkal, botrányokkal és szeretőkkel szerte egész Angliában és Skóciában.
A 18 éves Isabella Scranton nagy megdöbbenést kelt a londoni társaságban, amikor debütálása éjjelén megszökik a szélhámos, de zseniális festőművész Lord Mac Mackenzie-vel. Bár Isabella és Mac összeházasodtak, az apja mégis kitagadja lányát, akinek később az anyjával, valamint a húgával is megszakad a kapcsolata. Három év házasságuk után, amikor Isabellának nagy szüksége lett volna Mac-re, - aki többször is eltűnik hosszabb időkre, de az nem volt mellette a nehéz pillanatokban -, úgy döntött elhagyja a férjét. 
Újabb három évvel elteltével Isabella ismét megjelenik a férje életében, hogy figyelmeztesse a veszélyre. Egy képhamisító visszaél a nevével. Egyre több időt töltenek együtt, hogy felfedjék a csaló személyazonosságát és a vonzalom újra fellángol köztük...
Egy tűz következtében nagy forgalom lesz Isabella házában. Mac-nek pedig eltökélt szándéka bebizonyítani feleségének, hogy igenis megváltozott az évek alatt.


Egész London álmélkodással fogadta a hírt, hogy Lady I—S— és Lord M—M—, K—, a k__i herceg fivére tegnap este váratlanul házasságot kötött. ...

Egy londoni társasági lap, 1875. február
Szerencsére az összes Mackenzie fivér jelen volt a regényben :) Valamint Beth is (Ian felesége) aki már az első regényben összebarátkozott Isabella-val. Daniel, Cameron fia még egy időre be is költözik hozzájuk, ami igazán vicces pillanatokat okoz ;) Ami fontos, hogy Cameron leendő feleségét is megismertjük ebben a részben! Az összes karaktereknek megvan a maga egyedisége, amiért szeretni lehet őket. Mac humorérzéke, Isabella erős akarata mind hozzájárul, hogy egy könnyed kikapcsolódás alkalmával élvezetessé tegyék szabad óráinkat.

Magyar fülszöveg: Hat évvel korábban a fiatal Lady Isabella Scranton megbotránkoztatta Londont: megszökött a szélhámos Lord Mac Macknzie-vel. Három éven át tartó szenvedélyes és viharos házasságuk után Isabella újra felhívta magára a figyelmet. Ezúttal azzal, hogy elhagyta férjét. Mac azóta megváltozott, jó útra tért. Csak Isabellára tud gondolni, vissza akarja szerezni őt. Bármint megtenne azért, hogy újra otthonába és ágyába édesgethesse. A nő ellenáll neki, abba azonban beleegyezik, hogy modellt álljon a férfi erotikus festményéhez. Ahogy meztelenül pózol, ráébred, hogy teste csak a férjét kívánja, édes ölelését, amely semmihez nem hasonlítható. Mac pedig eltökélt, hogy bebizonyítsa Isabellának, megjavult, és a külön töltött éve csak felerősítették vágyait. Amikor az elvetemült bűnöző Mac festményeit hamisítja, és Isabella maga is veszélybe kerül, Mac minden erejével védelmezi független és büszke feleségét. Megfogada, hogy soha nem hagyja el, akár akarja, akár nem…(2013)

Megjegyzés küldése

 
Top