5
Ha ti az tudnátok, hogy milyen régóta terveztem már ezt a bejegyzést, el sem hinnétek! :) Összegyűjtöttem Nektek (és persze magamnak) egy kupacba azokat az oldalakat, amiket rendszeresen látogatok a blogsablonok miatt.
Olyan vagyok a blog kinézetét illetően, mint az időjárás: igencsak változékony. Akik rendszeresen olvasnak, vagy csak idelátogatnak ezt már régóta tudják. Ennek roppant egyszerű az oka, még keresem az igazit ;) Mivel mi bloggerek szeretünk a kinézetre is adni, ezért összeszedtem tíz nagyobb oldalt, ahol előszeretettel csemegézek az ingyenes sablonok közt. Sok hasonló poszt van a neten, de miért pont én maradnék ki a sorból? :P
Remélem lesz olyan blogger, aki hasznát veszi majd ennek a pár oldalnak:
 Design Razzi 

Megjegyzés küldése

  1. Nekem mindegyik sablonod nagyon tetszett és ez a mostani is szuper jó! Már én is úgy unom a sajátomat, de fogalmam sincs, hogy mire kéne lecserélnem :) Köszi a linkeket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig én nagyon szeretem a tiéd! De megértem, néha kell egy kis változatosság :)

      Törlés
  2. Jó udni, hogy nemcsak én "küzdök" ezzel a problémával. :D Egyszerűen nem bírok megmaradni egy sablonnál, egész nyáron ezzel szórakoztam. Te mit gondolsz arról, ha 2 blogosnak ugyanolyan a sablonja? Zavar?
    Köszi a linkeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))) Engem speciel ez sosem zavart, hiszen hiába használja több blogos is ugyanazt a sablont, sosem lesz egyforma. Mindenki a saját ízlése szerint alakítgatja.
      Én most a színekkel és a betűtípusokkal játszottam, így alig hasonlít az eredetire :D

      Törlés
  3. Miért van az, hogy a Sora sablonok tetszenek a legjobban, és pontosan azok közül nem működik egyik sem? (Oké, ez csak költői kérdés volt.)
    Ahh, Magnolia, lassan minden órában ezeket a linkeket próbálgatom. Kérlek üss le. :( XD

    VálaszTörlés

 
Top