0
Fight With Me, 2012
With Me in Seattle #2
Kiadó: Kristen Proby, 2012.12.
Oldal: 276
Angol nyelvű e-könyv

FÜLSZÖVEG


I love my job. I love my job. God, sometimes, I hate my job. I read the terse email from my boss, Nathan McKenna once again and swallow hard.

A sorozat második része Jules Montgomery történetét meséli el, aki a Come Away With Me-ben eltöltött egy éjszakát munkatársával, s egyben főnökével Nate McKenna-val. Nyolc hónapig sikeresen kerülgették egymást, aztán a férfi előáll egy ajánlattal, ami meghatározza további sorsukat, nem foglalkozva többet munkahelyük üzletpolitikájával, amely szerint akár el is veszíthetik állásukat. 

Nate maga a megtestesült úriember, ám öltönye tetoválásokat és testékszert is rejt. A visszavonult UFC harcos nem csak Julest hódította meg hosszú fekete hajával, és szürke szemével hanem engem is :) Mivel csapodár vagyok a könyves pasikat illetően ez csak időszakos persze: ma Nate a kedvenc, holnap Will, aztán pedig Caleb lesz a soros. Éreztem én már az előző rész bejegyzésénél is, hogy ők lesznek az egyik kedvenc párosom, szinte lángba borultak az oldalak, de elmondhatom, hogy az erotikán kívül van más cselekménye is a történetnek, ami miatt számomra szinte letehetetlen volt a könyv.
Kedvenc jeleneteim: amikor Nate elviszi a lányt apja edzőtermébe, vagy amikor Jules hazaviszi a férfit ahol is mindegyik testvére és apja áldását adja rájuk. A Montgomery család így újfent tarolt nálam, ezért még Seattleben időzőm egy darabig, és tovább ismerkedem Proby karaktereivel. Nélkülözi a hatalmas drámákat, persze vannak félreértések és 'haragszom rád' szituációk a regényekben, de családias és humoros is egyben az egész. Megszületik Nat és Luke kisbabája, valamint további érdekes háttérinfókat tudunk meg a szereplőkről. A kedvenc idézeteimből végül jelenetek lettek, amik tökéletesen átadják azt a hangulatot, amiért megszerettem a sorozatot: részlet1, részlet2 és részlet3. (08.27.)
Play With Me, 2013
With Me in Seattle #3
Kiadó: Kristen Proby, 2013.02.
Oldal: 266
Angol nyelvű e-könyv

FÜLSZÖVEG

“Can I get your number?” Will asks, straight out, and I frown at him.
Meg gapes at him for a moment, but then glares at him. “Hell, no,” she responds coldly.

A Seattle Seahawks irányítója Will Montgomery Jules regényében találkozott először jövendőbeli párjával, aki egyből kikosarazta mikor elkérte a telefonszámát. Will jelenetei olvasva igencsak meginogtam, és tartalékra vettem a szívecskéimet a második regény kapcsán. Megan McBride (Jules és Nat egyetemi barátja) az egykori énekes rocker csaj a Seattle-i Gyermekkórházban dolgozik nővérként az onkológia osztályon. A Halászsasok nagyágyújával szembeni hideg, elutasító magatartásának az az oka, hogy két éve folyamatos visszautasítást kap a csapat PR részlegétől, mondván Mr. Montgomery nem tudja meglátogatni a gyerekeket, így egy arrogáns seggfej képe él benne barátnője testvéréről. Jules és Nate eljegyzési partiján azonban elcsattan az első csók, majd lassan megváltozik kettejük kapcsolata is.
Imádtam ezt a részt és őket is! Kicsit sok az erotikus jelenet (nekem), de olyan hangulata van az egésznek ami miatt feltétlen bekerült a kedvencek közé. Egyre többen és többen csatlakoznak a családhoz, így az összejöveteleken mindig történik valami izgalmas. Megismételhetetlen az a jelent, amikor a részeg lányokat Matt és Caleb hazafuvarozta a leánybúcsú után, és leadják mindegyiket a párjuknak. Ahogy végig kellett hallgatniuk a kocsiban a csajok eszmecseréjét a szexről, az eszméletlen volt. A befejezés után egyedül még Leo-val nem tudok mit kezdeni. Mikor újra találkoztak Megan-nel az esküvőn az mindenki számára meghatározó pillanat volt. Jelenleg Caleb könyvének megjelenést várom őrülten, mert a kezdetektől érezhető a szikra közte és Bry közt, valamint az ikrek lesznek a férfi veszte ebben száz százalékig biztos vagyok. Ezúttal nem idézetteket, hanem pár zenét linkelek a könyvből, mert jó sok és nagyszerű szám van mindegyikben! I Dare You To Move, I Won’t Give Up, Marry MeA Thousand Years, You Found Me (08.30.)
Rock With Me, 2013
With Me in Seattle #4
Kiadó: Kristen Proby, 2013.04.
Oldal: 298
Angol nyelvű e-könyv

FÜLSZÖVEG

"When you smile
Your sunshine hits me
And the shadows in my soul
They are gone (Sunshine, Nash)"

Jules és Nate esküvőjén Megan ismét találkozik fogadott testvérével Leoval, aki viharos elválásuk és három év hosszú koncertkörút után hazatér az együttessel Seattle-be. Miután rendeződik a kapcsolatuk Leo Nash a világhírű rocksztár mindennapi vendég lesz a Montgomeryknél, ahol szemet vett Samantha Williams-re. Sam nyolc évig volt a Seattle Magazin szerkesztője, de kirúgják állásából miután nemet mond főnökének, hogy családja két közismert tagjával interjút készítsen. Sam egyik aranyszabálya, hogy nem randizik többet híres emberrel, ezt öt évig sikerült is betartania. A zárkózott, megközelíthetetlen lány - aki hatalmas Nash rajongó is egyben -, nehezen tudja betartani saját fogadalmát, és Leo sem könnyíti meg a sorsát. Hamarosan azonban a sajtó tudomására jut kapcsolatuk híre, így nehéz döntéseket kell mindkettőjüknek meghozni.
Hősnőnket nem kedveltem az elején, mert rettentő bunkó volt az első részben Natalie-vel, nem lett a kedvencem, de megismerve a múltját most már legalább megértem őt. Leo pimasz stílusa pedig pont az amire szüksége van. Szeretem Proby női karaktereit, mert egyik sem egy tapasztalatlan fruska. Leo pedig igazi vad rocker, Samnek írt dalától még én is elolvadtam. Szeretlek Leo, de továbbra is Will rajongó maradtam! Tetszett a Los Angeles-i kitérő, a banda tagjainak megismerése, plusz a nagy családi cseppet sem vidám összejövetel, valamint amikor Leo a nevelőszülőknél töltött korszakáról mesélt a lánynak.
A folytatásról: Mark (Sam testvére) még fiatal, de szerencsére van előtte két nagyszerű regény; Matt valamit titkol, van egy sejtésem, de majd kiderül; és Caleb... jajj nekem, számolom vissza a napokat a megjelenésig. Idézet1, idézet2 + Kiss Me Slowly. (09.01.)

Azoknak ajánlom, akik szeretik a romantikus, de sok erotikán alapuló történeteket.
Ha nem tudnám, hogy ez csak egy kitalált világ, biztos Seattle-be költöznék, 
valami lehet arrafelé a levegőben ;)


A sorozat részei:
#1 Come Away With Me, 2012 Luke Williams & Natalie Conner
#1.5 Under The Mistletoe With Me, 2012 - Isaac & Stacy Montgomery 
#2 Fight With Me, 2012 - Nate McKenna & Jules Montgomery
#3 Play With Me, 2013 Will Montgomery & Megan McBride
#4 Rock With Me, 2013 - Leo Nash & Samantha Williams
#5 Safe With Me, 2013 Caleb Montgomery & Brynna Vincent
#5,1 Happy Halloween from the Montgomerys
#6
 Tied With Me, 2014 Matt Montgomery & Nicole Dolan
#7 Breathe With Me, 2014  Mark Williams & Meredith
#8 Forever With Me, 2014 - Dominic Salvatore & Alecia
#8,5 Easy with You, 2015 - Asher Smith & Lila Bailey (Boudreaux #1.5)

Spinoff sorozatai:
Boudreaux testvérek (New Orleans)
#1 Easy Love, 2015 - Eli Boudreaux & Kate O’Shaughnessy
#1,5 Easy with You, 2015 - Asher Smith & Lila Bailey (With Me #8.5)
#2 Easy Charm, 2015 - Gaby Boudreaux & Rhys O’Shaughnessy
#3 Easy Melody, 2015 - Declan Boudreaux & Callie Mills
#3,5 Easy For Keeps: A Boudreaux Novella, 2016 - Adam Turner & Sarah Cox
#4 Easy Kisses, 2016 - Charly Boudreaux & Simon Danbury
#5 Easy Magic, 2017 - Savannah Boudreaux
#6 ... Beau Boudreaux

 
Fusion sorozat (Portland)
#1 Listen to Me, 2016 - Addison Wade & Jake Keller
#2 Close to You, 2016 - Camilla, “Cami,” LaRue & Landon Palazzo
#3 Blush for Me, 2017 - Katrina Meyers & Ryan "Mac" MacKenzie
#4-5 ... Mia, Riley,

Megjegyzés küldése

 
Top