2
Kerrelyn Sparks: The Vampire with the Dragon Tattoo
Love at Stake #14
Megjelenés: 2013 augusztus 27.
Angol nyelvű könyv és e-könyv

Ian és Toni könyve után kicsit megtorpantam, de pár nap és megjelenik az egyik titkos favoritom könyve! Ideje folytatnom Kerrelyn Sparks sorozatát, és meg sem állok a végéig. Szép tervek, ugye? ;)
Gyorsan elő is kaptam újra a nemrég begyűjtött csodálatos könyvjelzőimet ösztönzésképp.

Dougal Kincaid nagyon mély és összetett személyiség az olvasottak alapján. Ez a szexi kiltet viselő skót vámpír elsőre félénknek és csendesnek tűnik, de megvannak a maga titkai. Dougal és Leah, a genetikus tudós könyve immár a tizennegyedik a sorban! 


Kevin Hearne: Hounded – Üldöztetve
A Vas Druida krónikái #1
Várható megjelenés: 2013. szeptember 15.

Régóta tudjuk már, hogy a Könyvmolyképző megvette a jogokat, és a hosszas tologatás után talán most meg is jelenik.
Nem ismeretlen számomra Atticus és Oberon, hiszen pár hónapja elolvastam az egyik előzményt a Grimoire of the Lamb-ot. A karakterek szempontjából nem volt rossz, még ha az e-könyvön szinte el is aludtam :) Nagyon várom az első igazi Hearne regényt, mert megfogadtam, teszek vele még egy próbát.

Atticus O’Sullivan, a druidák utolsó képviselője, békésen éldegél Arizonában, és egy ezoterikus könyvesboltot vezet. Szabadidejében pedig alakot vált, hogy ír farkaskutyájával vadászatra induljon. Szomszédjai és vásárlói abban a hiszemben élnek, hogy ez a helyes, tetovált, ír srác egy nappal sem több huszonegynél – pedig éppen huszonegy évszázada él a földön. Azt már ne is említsük, hogy energiáját a földből nyeri, éles nyelve van, és egy még élesebb varázskardja: Fragarach, a Válaszadó.
Csak az a probléma, hogy egy fölöttébb dühös kelta isten is szemet vetett kardjára, és évszázadok óta üldözi. Ez a kitartó istenség Atticus nyomára lelt, és barátunknak minden erejére – továbbá egy csábító halálistennő segítségére, vámpír- és vérfarkas ügyvédeinek falkájára, egy szexi csapos lányra (akinek fejét egy hindi boszorkány bérelte ki), és egy adag régimódi, ír szerencsére – szüksége lesz, hogy szétrúgjon néhány kelta ülepet, és megszabadítsa magát a gonosztól…

Megjegyzés küldése

  1. Névtelen8/23/2013

    Szia! Nem tudod véletlenül, hogy a Sparks könyveket nem tervezi kiadni valaki?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Nem hallottam róla, és sajnos nem is találtam a neten erre vonatkozó infót a jogokkal kapcsolatban. Pedig tényleg jó lenne, hiszen valamennyire magyar szál is van a sorozatban :)

      Törlés

 
Top