0
Kristen Proby: Under The Mistletoe With Me
With Me in Seattle #1,5
Kiadó: Kristen Proby Publishing, 2012.12.
Oldal: 82
Angol e-könyv

Isaac and Stacy Montgomery have been married for ten years. They have a beautiful new baby girl, Isaac’s construction business is thriving, and Stacy enjoys being a stay at home mom, reviewing sexy romance novels for her blog. With a very large extended family, and the many privileges they enjoy, Stacy will be the first to admit that they are blessed beyond measure.
When suspicious phone calls and text messages begin, Stacy questions Isaac’s faithfulness for the first time in their marriage. She knows that a new baby brings changes into a relationship, but has the stress of parenthood sent Isaac into another woman’s arms, threatening to destroy their marriage?
“I’m just glad you didn’t have a game today and can actually enjoy Thanksgiving dinner with us.” My mother-in-law, Gail, smiles over at her son, Will who is currently stuffing his face full of mashed potatoes.


A könyv 18 éven felülieknek ajánlott!
Nyár közepe van, én mégis karácsonyozom, alig egy hónapon belül ez már a második. A bejegyzés miniposztnak indult, de lett olyan hosszú, mint a másik. Pedig mindössze alig nyolcvan oldal az egész :)
Általánosságban mondom, hogy ha bárki bármilyen spoileres infót szeretne esetleg az olvasmányaimmal kapcsolatosan, az nyugodtan írjon.
Tehát: a legidősebb Montgomery testvér Isaac és felesége Stacy már tíz éve házasok. Nemrég született meg első gyermekük Sophie. A kislány alig négy hónapos, és a csöppség a család kedvence. Az új jövevény megváltoztatta a szülők mindennapjait, mindenekelőtt a szexuális életüket. Ezt gondolom egyből kitaláltátok, pláne egy erotikus-romantikus könyv esetén.
Isaac vállalkozása sikeres, és Stace sem unatkozik, hiszen egy népszerű blogot vezet, és könyvkritikákat ír. Ez a kis novella az ő életükbe enged bepillantást.
A történet Luke és Nat első hálaadási vacsoráján kezdődik, folytatva az első részt. Mindkét család megint összegyűlt, és Isaac rejtélyes telefonhívásait Stace kíváncsian figyelni. Azonban férje nem árul el neki sokat róla. Az Amerikában híres Fekete pénteken a lányok elviszik magukkal Stacet egy bevásároló körútra. A telefonjára azonban rejtélyes, szexualitással túlfűtött üzeneteket, majd képet kap. Ezek után olyan következtetéseket von le, amik alapján ezer és ezeregy fajta haláltusát tervez el Isaac-nak. A többit a képzeletetekre bízom ;)
Később Stace unokatestvére Brynna, aki váratlanul otthagyja férjét megérkezik Seattle-be két kislányával az imádnivaló ötéves ikerpárral: Maddie-vel és Josie-val. Ha valaki nem olvasta volna a sorozat részeire vonatkozó infókat, ők mind visszatérő szereplők lesznek.
Egy nagy családi ajándékozásba is betekinthetünk váratlan eseményekkel, valamint Bry és Matt sutyorgásait (ő a zsaru a családban) a ritkán hazalátogató Caleb (SEAL) sas szemmel figyeli. (#5 Safe With Me).
Az Under The Mistletoe With Me bár nagyon rövid, nekem mégis jobban tetszett, mint az első rész. Nem egy új szerelem a központi téma, hanem egy már meglévő párkapcsolat, két igencsak szimpatikus karakterrel. Most pedig lassan jöhet Jules és Nathan könyve, amiben lesz meglepetés bőven. Legalábbis a végén lévő részletből következtetve. Viszont jó hír, hogy visszatérünk az első könyv jeleneteihez, csak ezúttal Jules szemszögéből ismerjük meg az eseményeket, így nem feltétlen szükséges mindegyik könyv elolvasása.
Kedvenc idézet(ek):

The Montgomery gene pool is impressive.

“You know, Sophie isn’t going to remember this tree, Isaac. The fake tree would be fine.”
He turns to glare at me. “I’ve let you put that ugly ass fake tree up for the past eight years. We are getting a real tree this year.”

“Can you drive?” 
“Yeah, why?”
“Because you’re trying to unlock your car with your lip gloss rather than your key fob.” 
I look down at the lip gloss in my hand. “Shit.”

“For God’s sake, woman, just open it,” I growl at her, making her laugh. She knows I hate it when she does this.
“I like the paper,” she murmurs.
“I’ll buy you a whole roll of the shit, open the damn thing!” Will yells from across the room, stuffing more pumpkin pie in his mouth.
“Jesus, man, didn’t you just have two pieces of that?” Caleb asks him. 
“Shut up. Christmas.” He mumbles from around the food.

“Don’t talk with your mouth full!” Mom yells at him, and Stacy and I laugh with each other. Yep, it’s a Montgomery Christmas.


A sorozat részei:
#1 Come Away With Me, 2012 Luke Williams & Natalie Conner
#1.5 Under The Mistletoe With Me, 2012 - Isaac & Stacy Montgomery 
#2 Fight With Me, 2012 - Nate McKenna & Jules Montgomery
#3 Play With Me, 2013 Will Montgomery & Megan McBride
#4 Rock With Me, 2013 - Leo Nash & Samantha Williams
#5 Safe With Me, 2013 Caleb Montgomery & Brynna Vincent
#5,1 Happy Halloween from the Montgomerys
#6
 Tied With Me, 2014 Matt Montgomery & Nicole Dolan
#7 Breathe With Me, 2014  Mark Williams & Meredith
#8 Forever With Me, 2014 - Dominic Salvatore & Alecia
#8,5 Easy with You, 2015 - Asher Smith & Lila Bailey (Boudreaux #1.5)

Spinoff sorozatai:
Boudreaux testvérek (New Orleans)
#1 Easy Love, 2015 - Eli Boudreaux & Kate O’Shaughnessy
#1,5 Easy with You, 2015 - Asher Smith & Lila Bailey (With Me #8.5)
#2 Easy Charm, 2015 - Gaby Boudreaux & Rhys O’Shaughnessy
#3 Easy Melody, 2015 - Declan Boudreaux & Callie Mills
#3,5 Easy For Keeps: A Boudreaux Novella, 2016 - Adam Turner & Sarah Cox
#4 Easy Kisses, 2016 - Charly Boudreaux & Simon Danbury
#5 Easy Magic, 2017 - Savannah Boudreaux
#6 ... Beau Boudreaux 


Fusion sorozat (Portland)
#1 Listen to Me, 2016 - Addison Wade & Jake Keller
#2 Close to You, 2016 - Camilla, “Cami,” LaRue & Landon Palazzo
#3 Blush for Me, 2017 - Katrina Meyers & Ryan "Mac" MacKenzie
#4-5 ... Mia, Riley,

Megjegyzés küldése

 
Top