0
Kerrelyn Sparks: A Very Vampy Christmas
Love at Stake #2,5
Kiadó: Avon, 2011.09.06.
Oldalszám: 89
Angol nyelvű e-könyv

Maggie O'Brien is thrilled when she lands a starring role on the Digital Vampire Network's hottest soap opera, As the Vampire Turns. Doesn't hurt that her leading man is Don Orlando de Corazon, the greatest lover in the vampire world But who is Don Orlando really? Nobody knows, not even Don Orlando. As the couple sets out in search of his mysterious past, „home for the holidays” takes on a new meaning when the recently-turned vamp discovers his own Christmas miracle.
"It's over, Don Orlando." Maggie O'Brian lowered her gaze. The tears that blurred her vision had little to do with the role she was playing—Jessica Goodwin, mortal doctor, hopelessly in love with a vampire. Like any good soap opera actress, Maggie turned her back to the person she was addressing and looked sadly at the camera. "You must never come here again."

A szereplők: az ex-hárem egyik tagja, az 1865-ben született ír Margaret Mary O’Brian és szappanopera sztár Don Orlando de Corazon {alias Pierce O’Callahan a rodeók csillaga}.

Kedvenc jelenetem ebben a novellában nem volt.

Kedvenc idézet(ek):
"I am Don Orlando de Corazon, the greatest lover in the vampire world. No woman, alive or undead, can resist me."

"Let me in!" A young voice bellowed at the front door.
"Get lost," the bouncer yelled. "You're underage."
"I'm 479 years old, ye moron."
"Hugo!" Vanda shouted. "He's okay. Let him in."
The huge guard stepped back, grumbling. "Well, he looks like he's twelve."
Ez a piciny karácsonyi történet még igencsak belefér a mindennapokba, hiába van maholnap már április.
Az második regényben Maggie-nek minden vágya az volt, hogy közel kerüljön álmai pasijához. Szerepet is kap a DVN legsikeresebb saját gyártású vámpír-szappanoperájában, amiben Jessica Goodwin doktornőt, egy halandó híres agysebészt játszik. Reménytelenül szerelmes a főszereplő férfiba Don Orlando de Corazon-ba, aki a vámpírvilág legjobb szeretője. Ám az álom rémálommá válik, mikor első munkanapján kiderül, hogy imádott hőse nem más, mint egy nőfaló disznó... legalábbis Corky Courrant szerint. Bár nagyon dühös, szeretne jól teljesíteni és csak a karrierjére összpontosítani. Ám kezd átlátni a férfi álcáján, a fájdalom Don Orlando szemében sorsdöntő lépésre készteti őt, és nyomozni kezdenek, hogy ki is lehet valójában a férfi, merthogy nem emlékszik semmire. Ebben segít nekik a skót Ian MacPhie, így hármasban indulnak New Orleansba. Feltűnik Vanda, megismerjük az O'Callahan családot. A szereplőket kedvelem, de Maggie-ék ennél jobb történetet érdemeltek volna. A kezdetek még tetszettek is, de ahogy olvastam, úgy hagyott alább a lelkesedésem. Nálam erős közepes.

Megjegyzés küldése

 
Top