0
Liliana Hart: The MacKenzie Brothers: Dane, Thomas, Riley, Cooper, A MacKenzie Christmas
The MacKenzie Brothers #1-5
Kiadó: Liliana Hart
Oldal: 210
Angol nyelvű e-könyv

Grant MacKenzie szerette a családját. Igazán szerette. Csakhogy átkozottul sokan voltak. Bármerre is fordult, egy másik MacKenzie került az útjába.
A régi Mackenzie parasztház zsúfolásig megtelt
az ünnepekre az egész családdal.

Tagadhatatlan, hogy vonzom a MacKenzie nevet :) igaz, ezúttal nem skótokról lesz szó, és nem is egy olyan történetről, ami túlontúl magával ragadott volna.
Történt ugyanis, hogy a minap belefutottam az Amazonon Liliana Hart MacKenzie testvérek sorozatába. A hatodik részt, azaz Cade regényét ingyen adják per pillanat e-formátumban. Ez volt a kezdő löket, hogy nekem ezt el kell olvasnom.
Ám mivel van előzménye is a történetnek, így ugrottam vissza az elejére. Miniregényekről lévén szó, vasárnap gyorsan ki is olvastam őket. Nem valami nagy sztorik, és eléggé vegyes minőségűek sajnos. Egy-két mondatban az egészet össze is lehet foglalni, hiszen mind cirka 40-50 oldalas kis novella, kevés a történet és sok a szex... Külön-külön, és csomagban is beszerezhetők.

Az első négy fivér:
1. Dane MacKenzie hosszú idő után hazatér Afganisztánból Montanába. Miután anyjuk halála utána elmenekült és otthagyta szerelmét, most 10 év távollétet után visszatér, hogy szembesüljön múltjával. Mivel kocsija lerobban, útja egyből az autószerelő műhelyhez vezet, amit egykori szerelme Charlie vett át. A nő nem fogadja kitörő örömmel a hazatérő rosszfiút, ezt egy csavarkulccsal becsesen rögtön be is bizonyítja neki. Amit sajnáltam, hogy Jayden-ről csak beszéltek, de fel sem tűnt benne... (5/2,5)
2. Az orvos Thomasnak Cat Randolph, vagyis az ország egyik legjobb tolvaja kerül az útjába, aki egy betörés alkalmával megsebesül, majd egy autóbaleset következtében színlelt amnéziába kerül :) A farmon ápolja őt a doki testvérei tiltakozása ellenére, és próbálja meggyőzni a lányt, hogy maradjon Surrender-ben. Szeretem a tolvaj karektereket ;) (5/2,5)
3. Riley-nak a főiskolai professzornak, aki az egyiptomi leletek szakértője is egyben kell megóvnia a veszélytől egy szakmabeli munkatársát. Maggie-nek egy lopott tárgy kerül a birtokába, ezért Riley biztonságba helyezi a nőt a rá leselkedő veszély elől. Rettentően unalmas volt...:( (5/1)
4. Coopert a város seriffjét a könyvtáros Claire Drexel szemelte ki magának még tizennégy éves korában. Ám mivel a férfi még tíz év múltán is csak a húgaként kezeli, saját kézbe veszi a sorsukat. Megjelenik a férfi által látogatott BDSM klubban, ahol egy veszélyes bűnözővel kerül kapcsolatba. Üdítő változatosság az előzőhöz képest, pláne hogy Cade is feltűnik benne (5/3)
5. Azért írtam fentebb hogy az első négy fivér, mert van még másik négy is családban :) Az ötödik történetben, amely a MacKenzie Karácsony címet viseli az unokatestvér Grant kap szerepet. A férfi megmenti húga gyermekkori árva barátnőjét a tóba halás/fagyás veszélyétől. Összességében egyedül Grant története nyert meg a maga visszahúzódó, morgós magatartásával (5/3,5)

A szerző stílusa szimpatikus, engem kicsit Lori Fosterre emlékeztet, bár ő nem ennyire erotikus, mint Hart. Azok akik itt nem hagyják abba, a továbbiakban izgalmas, egész estés - mint a mozi ;) - regényeket kapnak majd. Valójában innentől kezd érdekes lenni a történet, ezek kerültek fel a várólistámra:
A szereplők Grant testvérei: a legidősebb Cade MacKenzie (DAE ügynök, #6), Shane (SEAL, #10), Declen (úgy tűnik még a családnak is homályos, hogy mit dolgozik pontosan a kormány berkein belül, #9), és Darcy (#7) a legfiatalabb, s egyetlen lány még hátra van. Ahogy nézegettem mindegyik regény a kábítószer kartellek, és a MacKenzie Biztonsági Cég körül forog majd... Nagy reményekkel vágok bele a folytatásba, drukkoljatok, hogy ne legyen csalódás a vége!

#6-9 (Cade + The MacKenzie Family Box Set)

A sorozat részei:
#1 Dane, 2011 - Dane MacKenzie & Charlotte Munroe
#2 Thomas, 2011 - Thomas MacKenzie & Cat Randolph
#3 Riley, 2011 - Riley MacKenzie & Maggie Lawrence
#4 Cooper, 2011 - Cooper MacKenzie & Claire Drexler
#5 A MacKenzie Christmas, 2012 - Grant MacKenzie & Annabeth Martin
#6 Cade, 2012 - Cade MacKenzie & Bayleigh Scott
#7 Shadows and Silk, 2012 - Brant Scott & Darcy MacKenzie
#8 Secrets and Satin, 2013 - Max Devlin & Jade Jax
#9 Sins and Scarlet Lace, 2013 - Declen MacKenzie & Sophia Huxley
#10 Dangerous Waters (SEAL Team-6 #1), 2014 - Shane MacKenzie

Megjegyzés küldése

 
Top