5
We Heart It
Kis porszem voltam a gépezetben, három év múlttal, és tengernyi  könyvfeltöltéssel.
Nem bántam meg semmit sem, de ez a továbbiakban ilyesformán már nem jó nekem, ez volt a végső löket. Sok barátot szereztem, remélem a kapcsolatot sikerül fenntartanom mindenkivel a jövőben. Azt a sok órát pedig, amit a közösségi oldalnak naponta szenteltem, a barátaim, a blogok, és a könyvek nyerték meg.
Talán így sikerülhet behoznom hosszú várólistás lemaradásomat is az év végére :)
Azoknak, akik a továbbiakban is szeretnék
a kapcsolatot tartani velem:
Goodreads
vagy a fenti linkek bármelyikén...

Megjegyzés küldése

  1. Megértem a lépésed. Én is megléptem, és bár egyenlőre magányosabbnak érzem magam mint valaha, (hiányoznak a napi frissek és a polcaim) nem bántam meg.

    Hosszú távon biztosan jobb lesz, ha fellendül a blogok közti kapcsolat és rászokunk a kommentelésre.

    A blog legalább ÉN vagyok, megalkuvások nélkül:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére polcot máshol is lehet alkotni, a frissek hiánya meg idővel talán elmúlik.
      Én már valamivel aktívabb vagyok a blogokon, mert az elmúlt napokban több kommentet hagytam, mint az elmúlt pár hónapban összesen. De még is rengeteg bejegyzést be kell pótolnom, amit nem olvastam el :D

      Törlés
  2. Én is sokkal aktívabb vagyok. Egyetlen bajom, ha háromnál több helyen kommentelek naponta, elfelejtem kihez írtam, és így az esetleges válaszokról is lemaradok.
    Valami átlátható rendszer kellene, ráadásul ma a blogom kinézetét is tönkre vágtam, szóval hisztis vagyok. Olvasás helyett, hülyén bámulom a monitort és a html sablonokat :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nagyon ismerős, valamit feltétlen ki kellene találni rá :) ha lesz ötleted szólj nekem is! Html-nél meg nyudogtan írj nekem akár fb-n is, lehet, hogy tudok segíteni.

      Törlés
  3. Köszi, egyenlőre maradok az alapsablonnál. Az való nekem :DDD

    VálaszTörlés

 
Top