0
Ready, Set, Jett (The Guy Next Door), 2011
Men Who Walk The Edge Of Honor #0.5

"All right,” Betts said from behind his right shoulder. “Give. Who is she? 
Oh shit. How had he forgotten all about his sister’s presence?
Jett turned in what he hoped to be a nonchalant way. “A neighbor, that’s all.

 
Három kisregény kapott helyett ebben a könyvben, bár én célzottan csak Lori Fosterét olvastam el, mivel őt már régóta ismerem és szeretem a stílusát. A többi még várat magára. Az első rövid regény az Edge of Honor előzménye, amely felvezeti nekünk az egész sorozatot. Ennél a résznél csak a testvéri szál a fontos (ezért akár ki is hagyható). Az igazi főcselekmény a When You Dare-ben kezdődik majd el.
A gazdag családból származó iskolai tanár Natalie Alexander és szomszédja Jett Sutter magánnyomozó között már az első pillanatban izzik a levegő. Csak szex, más semmi alapon élik napjaikat. Hosszú hónapok után Jett kevesleni kezdi ezt a kapcsolatot, és szeretné megismerni a nőt, akihez ennyire vonzódik. A máskülönben visszahúzódó lány elsőnek menekülne, de mégis nekivág a szünidői vakációjának egy kóbor kiskutya és a férfi társaságában. A történet inkább erotikusnak mondható szimpatikus karakterekkel, de semmi több. Ellenben megtudjuk, hogy kicsoda Molly, az első rész főszereplője.






When You Dare, 2011
Men Who Walk The Edge Of Honor #1

"You must not read dark, sexy romantic suspense.” She tipped her head, not really proud, but maybe…smug. “My fourth book is being made into a movie. There’s even talk of Ryan Reynolds playing the lead.” 
Incredulous, Dare whistled low under his breath. “Son of a bitch. You really can afford me, then?" 

A profi zsoldos Dare Macintosh legújabb küldetése megmenti Alanit, barátjának a kishúgát, akit az emberkereskedők Mexikóban, Tijuana-ban tartanak fogva. Azonban egy kisebbfajta komplikációba ütközik. Nevezetesen a híres regényíróba Molly Alexanderbe, akit láncra verve tartanak ugyanott egy trailerben. Alani információ szerint, a lányt egészen más céllal rabolták el mint őt és a többi nőt. Mollyt megverték és megkínozták, szabadulása után nem akar kórházba, vagy a rendőrségre menni. Előbb tudni szeretné, hogy miért történt mindez, és ki áll az elrablása hátterében. Felfogadja Dare-t ennek kinyomozására, azonban a férfi olyannyira védelmezi, hogy megszegi egyetlen szabályát, az üzletből személyes hadjárat lesz a gonosz ellen. 
Dare valódi igazságosztó pasi, már az első jeleneteknél megszereti őt az olvasó. Megöli a rosszfiúkat, és nem mellesleg a fegyverek mellett a konyhában is kitűnően megállja a helyét. Nem annyira izgalmas vagy szövevényes a történet, mint egy Julie Garwood romantikus krimi, de hasonló a stílusa. A karakterek kedvelhetőek, Molly és Dare folyamatosan alakuló kapcsolata miatt a könyv szinte letehetetlen volt. Natalie és Jett kap egy hosszabb jelenetet a könyvben, valamint Chis (What Chris Wants) és a lányok: Tai és Sargie üde színfoltjai a regénynek. Bár nem tudjuk meg rögtön az elején, hogy ki áll Molly elrablásának hátterében, de apróbb jelekből a szemfülesek kitalálják majd.




Trace of Fever, 2011
Men Who Walk The Edge Of Honor #2

“Eyes forward.”
“I don’t trust you.”
“As well you shouldn’t.” He put his hands on her throat. Silk. Warm, sleek silk. Slowly, he dragged his fingers down to her shoulders, then down each arm. So slim, and so damn young.


Trace Rivers utálja a főnökét. Mivel a húgát is elrabolta egy emberkereskedő, testőrként és mindenesként beszivárog egy hasonló hálózatba, és egyre közelebb kerül Murray Colburn-hoz. Nehezen, de végül sikerül elnyernie a bizalmát. Minden a tervei szerint alakul, mígnem egy nap feltűnik Murray irodájában Priscilla Patterson, és azt állítja, hogy az ő lánya. Mindkettőjüknek ugyanaz a célja: megölni Murrayt, a segítőit, és megsemmisíteni az egész szervezetet. Priss szintén jó okkal gyűlöli a férfit: tönkretette és rettegésben tartotta az anyját amíg élt.
Egyre jobban szeretem ezt a sorozatot :) Érezhető, hogy mennyire összetartó a csapat, és a baráti szurkálódások a legjobbak benne. Azonban a két nagyregény közül ez tetszett a legkevésbé. Persze voltak benne vicces jelenetek, amiket imádtam, de ha összességében nézem, eléggé lehangoló, hogy a világ két legutálatosabb negatív karakterét sikerült egy könyvbe összehoznia Lori Foster-nek. Ez rányomta a bélyegét az értékelésemre :( A másik szörny a könyvben Helen (Hell), Murray elmebeteg barátnője, egy igazi pokolfajzat. Ő készíti el a különböző kábítószer-koktélokat, amiket az áldozatok kapnak. Legújabb játékát pedig Trace-n szeretné kipróbálni, aki folyamatosan leszereli őt.
Van benne pár ellentmondás, mivel a 24 éves Priss érzéki és magabiztos nő, akinek van egy szexboltja, mégis gyakorlatilag teljesen tapasztalatlan. Egy szükséghelyzetben azonban eléggé profin megdolgozza Trace-t, mikor a Pokolfajzat kipróbálja a férfin az egyik szexdrogját. Trace okos, erős, kockahas meg miegymás, szexi alfahímként van ábrázolva, mégsem bízik meg benne eleinte a lány. A férfi megvédelmezi és biztonságban tartja Murray elől, akinek nagy tevei vannak a lánnyal.
Hiába vannak benne humoros és szellemes párbeszédek, Priss karaktere valahogy nem jött be. Tudom, nem kell mindenkit kedvelni, de ha olvasok egy könyvet, azért szeretem kicsit szeretni őket. Nem mellesleg van egy hatalmas Maine coon macskája, keressetek rá érdemes utánanézni :) Trace meg huuuh, hát ő aztán minden :) Jobban megismerjük a következő könyv szereplőit is: Jackson és Alanit, elidőzünk kicsit ismét Dare és Molly otthonában, megjelenik Chris Matt-je, valamint feltűnik egy másik fontos szereplő Alice (Bare It All). Ez a rész sokkal erotikusabb volt, mint az előzőek.

Lori Fosterben még sosem csalódtam. Egyik nagy kedvencem tőle a Buckhorn testvérekről szóló sorozata :) A karakterei mindig jól kidolgozottak, a mai romantikus regényei pedig egyszeri kikapcsolódásra tökéletes olvasmányok. Az Edge of Honor sokaknak talán kicsit erőszakosabb, vagy erotikusabb is lehet, mint a megszokottak. A folytatás is hamarosan érkezik :)

Megjegyzés küldése

 
Top