0
Nagyon megszerettem mind a regényt, mind a szereplőket, ezért végigizgultam velük a történetet. A tűzoltóbálon megismerünk egy másik párost is, ők Cam és Cara :) Szerencsére a következő regényt ők kapják a sorozatban az 'Always, You' címmel, ami majd szeptemberben érkezik, úgyhogy remélem gyorsan telnek majd a hetek. Ugyanakkor a többi szereplő: Palmer, Devlin és Avery, Matt és Lexi regényét is el szeretném mihamarabb olvasni. Képes idézetek és karakter képek itt találhatóak.

 
A sorozat részei:
#1 Promise Me Always, 2014 - Tessa Collins & Blake Bentley
#2 Always Yours, 2014 - Cara Pratt & Cam Greer
#3 Love Always, 2015 - Lexy & Matt

Kari March:
Website  |  Facebook  |  Twitter  |  Goodreads

 
Stacey Lynn: Just One Week
Just One Song #2
FÜLSZÖVEG

"Don't worry," he says as he exhales a flowing swirl of smoke and winks at me. "I brought my breath  mints."

A sorozat első része a Just One Song, amelyről a bejegyzésem itt olvasható.

Olyannyira sikeres lett Stacey Lynn első debütáló regénye, hogy a mellékszereplők közti események szinte kikövetelték a folytatást.
Az első részről, Zack és Nicole regényéről beszámoltam tavaly, mivel nagyon nagy szerelembe estem a könyvet olvasva. Mia és Chase sajnos a közelébe sem ért annak a regénynek. Ez nem volt betervezve, de jó volt végre visszatérni Los Angelesbe! :)
Eltelt két év, Mia New Yorkban dolgozik, míg Chase továbbra is a banda dobosa LA-ben. A köztük lévő 'barátság extrákkal' egy ideje valamiért már nem működik, a lány teljesen eltávolodott Chase-től. Ám közeledik Nicole és Zack esküvője, így Chase NY-ba utazik, pont mikor Mia elveszti munkáját. A férfi ráveszi, hogy utazzon vele vissza hamarabb, de LA helyett Nappába viszi, hogy rendbe tegye a kapcsolatát a lánnyal, akiben egyre szerelmesebb. Miát nagyon megkedveltem az első részben, viszont most mintha nem is ugyanaz a karakter lett volna!? Chase meg tipikus Chase maradt :) Imádom.

A sorozat részei: 
#1 Just One Song, 2013 - Nicole & Zack
#2 Just One Week, 2013 - Mia & Chase 

Stacey Lynn:


Ez is egy olyan történet, amit szerettem is, meg nem is. Egyrészt szórakoztató volt, másrészt a váltott szemszög is sokat dobott az egészen, de csak azoknak ajánlom, akik bírják ha érzelmileg szenvednek a szereplők és kedvelik a nagyon-nagyon-nagyon erotikus műveket, leginkább a következő írókat: Christina Lauren, Sylvia Day, Katie Ashley stb...
Számomra ez a se veled, se nélküled a szereplők közt kissé idegesítő volt, és a sok félreértés miatt nem is csodálkoztam, hogy végül mennyire elcseszték a kapcsolatukat. Viszont Grant tényleg amolyan GQ pasi ♥ még ha egy igazi seggfej is. A második rész a két mellékkarakter Maya és Travis története lesz, ez ugyanúgy ott várakozik már a várólistámon, mivel Jessica Ingro jól ír, azt nem is vitatom :) csak nekem már sok volt benne a szex és a bonyodalom. Imádom a borítót, pláne azt a kis üzenetes papírt a masnival, ami Elizabeth névjegye is egyben.

A sorozat részei: 
#1 Love, Your Concierge, 2014 - Elizabeth Ward & Grant Morgan
#2 még cím nélküli, 2014 december - Maya & Travis

Jessica Ingro:
Website  |  Facebook  |  Twitter  |  Goodreads


Ginger Scott: Blindness
FÜLSZÖVEG

"Mac and I sat on that porch, several feet apart, while I cried for hours. He had no clue what to do with a seven-year-old girl, let alone one who had just experienced her first broken heart."

A Blindness olyan történet, amivel először nem igazán jutottam dűlőre... a borító egyből megkapott, azonban van egy téma, amit mindig kerülök ha tehetem, és az nem más, mint a szerelmi háromszög *pláne ha testvérek érintettek benne*. Mivel nem tudtam mit kapok, hiszen a fülszöveg nem nagyon árulkodott erről, így nem csoda, hogy mikor már kezdtem belemélyedni a könyvbe (szerelmi háromszög ide vagy oda), egyszerűen nem tudtam letenni.
Charliet hétévesen magára hagyta az anyja, majd onnantól kezdve az addig számára ismeretlen apja nevelte fel. Kapcsolatukat éveken át a távolságtartás jellemezte, mígnem egyszer a tinédzser Charlie olyan helyzetbe került, aminek következtében végre igazi apa-lánya kapcsolat alakult ki köztük. Egy tragédia azonban alapjában megrengeti a lány világát, és egyetlen rokonát is hátrahagyja. Charlie az egyetemen összefut Codyval, aki segít neki felzárkózni a tanulásban, miközben a lány odaköltözik barátjához és annak családjához.
Cody amolyan fekete bárány. A fiú súlyosan megsérült egy motocross versenyen, ezért az egyetem mellett apja műhelyének megmentésén dolgozik. Cody az a karakter, akibe akaratlanul is beleszeret kicsit az olvasó a lapokat falva. Súlyosan megsérült, elég nehezen rázódik vissza az életbe, viszont mikor megismeri a lányt, egyre gyakrabban kezd járni rehabilitációra.
Mivel Travis (Charlie barátja) távol van, a sok együtt töltött idő miatt egyre erősebbé válik kettejük között a vonzalom. Ezt mindketten tudomásul veszik, és hiába próbálnak távolságot tartani, nem megy nekik. Érezhetően jót tettek egymás lelkének a szereplők. Az egyik felem nagyon is megértette Charlie viselkedését, okait, hogy miért nem tudott elszakadni a biztonságot nyújtó Travis mellől (bár csak a múltat megismerve), a másik felem viszont totál kiakadt, hogy még neki állt feljebb, amikor Cody továbblépett és mással kezdett találkozgatni. Szó mi szó, én velük együtt szenvedtem végig ezt a könyvet, ahogy ott álltak egymás mellett, de mégis olyannyira távol ebben a kapcsolatban. Azoknak ajánlom, akik jól viselik a drámai helyzeteket.
A nagy leleplezést egész különös módon oldotta meg a írónő, erre bevallom nem számítottam, mert kapott egy csavart a történet, és továbbszőtte egy másik drámai vonalon a fejleményeket. Ezzel nagyon meglepett, ezért a négy csillag. A szülők pedig épp eleget szerepetek benne, nem is kellett belőlük több, mivel tipikus utálni való karakterek. Ami szintén a könyv mellett szól, hogy nem sorozat!
De ki tudja meddig ... :)

Ginger Scott:
Website  |  Facebook  |  Twitter  |  Goodreads


Az Alphas After Dark gyűjteményből mindössze három történet érdekelt igazán, mégpedig: Roxie Rivera, M. Malone és Kit Rocha. Az alakváltós regényeket mostanában kicsit hanyagolom, így ezek alapból kiestek (ha a folyamatban lévőket befejeztem talán visszatérek ezekre is, de sok esélyt erre nem nagyon látok).

Roxie Rivera: Collateral
Debt Collection #1
FÜLSZÖVEG

A Her Russian Protector után egyértelmű volt, hogy sorra kerül Ben Beciraj könyve is, bár nagyon tartottam tőle. További részletek itt.
Aston McNeil a gazdag örökösnő életét testvére igencsak megkeseríti. Mikor eltűnik apjától örökölt régi, klasszikus kocsija, amihez érzelmileg nagyon kötődik, tudja hol kell keresnie. Az albán Besian család a houstoni alvilág egyik jelentős részvevője, s miután Aston kocsija is szerepelt a listájukon, így azt is begyűjtötték egy tartozás fejében. Aston, legjobb barátnője Marley segítségével feltűnik a garázsban és visszaköveteli a tulajdonát. Megegyezik Bennel, hogy megkapja, amennyiben övé lesz hét napra és hét éjszakára, de közben Calvin, a féltestvére olyan üzelmeket folytat, hogy még aznap éjjel mind veszélybe kerülnek.
Összességében jó volt. Rövid, de jó :) Még nem lett Ben a kedvencem, de már nem állok annyira negatívan hozzá és a Besianokhoz. Az, hogy jobban megismertem a múltját, a másik oldalát, megmagyarázza a HRP-ban lévő cselekedeteit, s bár másvalakit gondoltam Ben mellé, Astonnal kiegészítették egymást.
A végén az is kiderül, hogy Marley (Fighting Connollys #2) lesz a főszereplője a soron következő regénynek, ami biztos jó lesz, hiszen a mostohaapja a félelmetes törvényen kívüli Calaveras motorosbanda alelnöke, és hogy a lány egy Basiannal áll majd össze? Na abból csak egy jó kis összecsapás következhet :)))
Most pedig irány Finn könyve, hiszen az is megjelent!!!
 

A sorozat részei: 
#1 Collateral, 2014 - Ben & Aston
#2 Collateral 2, (infó: Nikolai 2-ből)
#3 Past Due, 2014 ősz - Besian & Marley
#4 Paid is Full, 2015
 Roxie Rivera:
Website Facebook  |  Twitter  |  Goodreads


M.Malone: Tank
Blue-Collar Billionaires #1
FÜLSZÖVEG

A Marshall fiúk az apjuk nélkül nőttek fel. Tanner és Finn anyja megbetegedett, így már csak egy költséges műtét mentheti meg őt, ezért eleget tesznek milliárdos apjuk kérésének, és kapcsolatba lépnek vele. Eközben kiderül az is, hogy van még három fivérük nem is olyan messze. Gabe és Zack fel is tűnik ebben a regényben.
Emma Shaw egy tragédia kapcsán elvesztette szüleit, így ő és testvére szűkös körülmények közt élnek. Emma több állás közt lavírózik, és az ügyvédi irodában megismeri Tanket, aki amint feltűnik folyamatosan flörtöl vele. A lány elutasító, mígnem egy nap olyan ajánlatot kap az idősebb Marshalltól, ami változtathatná az életüket.
Sorozatindítónak tökéletes, én biztos végigkövetem a többi részt is, annak ellenére, hogy rövid volt a kezdet. Tank karaktere ismerős lehet az Alexander sorozat kedvelőinek, hiszen Eli Alexander cégnek dolgozik. Ebben a spinoff részben kiderül ki is ő valójában. Plusz Sasha is elég sokat szerepel benne, viszont a rövidsége és Ivy (Emma húga) miatt négy csillagos nálam.


A sorozat részei: 
#1 Tank, 2014 - Tanner Marshall & Emma Shaw
#2 Finn, 2014 - Finn Marshall & Marissa Blake
#3 Gabe, 2014 október - Gabe Marshall & Sasha Withman
#4 Zack, 2014 december - Zack Marshall & Josephine Harlow
#5 Luke, 2015 február - Lucas Marshall & 'C7pher'

Minx Malone:
Website  |  Facebook  |  Twitter  |  Goodreads


Kit Rocha: Beyond Solitude
Beyond #4.5
FÜLSZÖVEG

Derek Ford egy motorosbaleset után nehezen gyógyul, így az O'Kane irodarészlegének íróasztala mögé kényszerül, ám feltűnik a szexi Mia, hogy segítsen neki, mint asszisztens. Mia egy másik szektorból került át a négyesekhez, ahol a nő végre szabadon élhet. Próbál alkalmazkodni az új körülményekhez, de mivel még nem csatlakozott teljes körűen az O'Kane családhoz (tetoválás) így a veszély folyton a nyomában jár.
A Beyond sorozatban van valami egészen különleges, és ezért nem tudok elszakadni tőle. A könyvek borítói fantasztikusak, a karakterek legalább annyira szerethetők számomra benne, mint az FTT szereplői. A szerzőpáros pedig egy egész különös világot alkotott meg a maga erotikus és disztópiás módján.
A négyes szektor O'Kane családja könnyen belopja magát a szívekbe és itt most újfent visszatértek. Két lehetőség van: vagy kiakad, elborzad a sorozattól az olvasó, vagy a rabja lesz. Nem mindenki vevő erre a szabad szerelem stílusra, ami a könyveket jellemzi, és ha nem lenne bennük ennyi orgiaparti dömping, kicsit kevésbé lenne ennyire erotikus, akkor még a kedvencek közé is dobnám azonnal az összes könyvet. Ebben a kisregényben viszonylag visszavettek az érzéki részéből, ami annyira nem is baj. Valami mégis hiányzott nekem... talán hogy eddig egyik karakter sem szerepelt az előzményekben, és hirtelen felbukkanásuk nem volt annyira átütő.
A folytatás, vagyis Trix könyve még elég messze van, addig mindenesetre fohászkodom egy olyan hírért, hogy kapunk egy Amira-Flash-Hana részt. 
Változatlanul még mindig Emma, Ace és Six a kedvencem :)))

A sorozat részei: 
#1 Beyond Shame, 2012 - Noelle Cunningham & Jasper McCray
#2 Beyond Control, 2013 - Alexa Parrino & Dallas O’Kane
#2,5 Beyond Denial, 2013
#3 Beyond Pain, 2013 - Brendan Donnelly & Six
#3,5 Beyond Temptation (Marked), 2014 - Noah Lennox & Emma Cibulski
#4 Beyond Jealousy, 2014 - Rachel Riley & Lorenzo Cruz & Ace Santana
#4,5 Beyond Solitude (Alphas After Dark), 2014 - Derek Ford & Mia
#5 Beyond Addiction, 2014 - Trix & Finn
#5,5 Beyond Possession, 2014 november - Tatiana Stone & Zan
#6 Beyond Innocence, 2015 első fele
#7 Beyond Ruin, 2015 második fele

Kit Rocha:
Website  |  Facebook  |  Twitter  |  Goodreads


A gyűjteményben az alábbi írók művei találhatók még:
Vivian Arend
Deanna Chase
Marie Hall
Crista McHugh
Mimi Strong

post signature

Megjegyzés küldése

 
Top