1
2014/01/01 - B.Ú.É.K.

01/02 - Tiszta lappal...
Vannak könyveim, amik sajnos az idő fogságának áldozataivá váltak :( Szerettem volna a 2014-es évet tiszta lappal kezdeni.
Első tervem az volt, hogy nem lesz egy darab piszkozatom se január első napjára! Khm... hát ez nagyon nem jött össze :) igen, már én is csak nevetek magamon.
Amiről csak alig-alig írtam azt töröltem is gyorsan, ám mégis maradt három darab történelmi romantikus beszámolóm, amit nem volt szívem eltávolítani. Ezek még befejezésre várnak.
Szóval ha valaki igényt tart rá, már profin megy a törlés gomb használata, végül is a tizenhétből csak három maradt ;)

Végignézegetve, a törlés közben azonban volt egy rövidebb piszkozatom, amin megakadt a szemem: Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapása. Bármilyen hihetetlen, de Travis és Abby története csak novemberben került a kezeim közé először, és igen, ennek a regénynek én is a rabja lettem! Mondhatni csupa nagybetűvel. Úgy voltam vele, hogy a regényre nézve semmi újat nem tudnék mondani/írni, amit más eddig nem fejtett ki a blogján, ezért inkább nem is tettem.
Viszont a könyv végén belém bújt a kisördög és elkezdett kalkulálgatni. Talán nem kellett volna, de muszáj volt kiírnom magamból. A következő két mondatot csak saját felelősségre olvassátok tovább! Én az írónő helyében összehoznám Americát az egyik Maddox testvérrel. Bírom Shepleyt, szó se róla, de milyen ütős lenne a történet, ha kiírná az unokatesót egy dráma kapcsán, nem? Pedig ekkor még nem is sejtettem, hogy kapnak majd könyveket a fiúk! Nagy volt az örömöm mikor kiderült, hogy 2014-ben érkezik is egyből Trent könyve :)))
Na jó, megyek és rendbe teszem kicsit a blogot, befejezem a Hawkins posztokat, megkíméllek benneteket a kósza agyszüleményeimtől...

01/09 - Történt egy kis átalakítás a blogon :) még nem 100%, de már csak apróságok maradtak hátra a kialakításban. Remélem ez most már hosszú-hosszú ideig kitart majd.
Tipp: ha a megjelenítés után nagy a betűméret, akkor a CTRL + egér lefelé görgetés csodákra képes ;) 

Előző:



01/...

 

Megjegyzés küldése

  1. B.Ú.É.K.! :)

    America és és egy Maddox, hmm, nem tudom én nem tudnám elképzelni, valamiért a legszívesebben épp Americát írnám ki a sorozatból, vagy legalább is, átírnám a karakterét. :D Shepley sem tökéletes, de kérlek ne nyírd ki. :D

    VálaszTörlés

 
Top