2
Szeretem a júniust több okból kifolyólag is, de egyik sem az időjárás. Mivel nyár szülötte vagyok, elvileg kellene is szeretnem e hónapokat, de én mégis télimádó vagyok. Szerencsére ilyenkor is történnek fantasztikus dolgok, mint például az Ünnepi Könyvhét, amiről írtam pár sort.

Irgalmatlanul fáradtan végül hazaértem szombaton az ünnepi könyvhetes túrámról. Bevallom, nem terveztem felutazni még hétvégén is Budapestre, mert ma már leginkább az internetes rendelés híve vagyok a könyvek terén (a nagyobb kedvezmények miatt). Azonban Kristina meginvitált, én meg könnyedén beleegyeztem az újabb taliba, úgyis jó pár éve nem voltam már Könyvhéten vagy Könyvfesztiválon. Köszönök mindent! ;)
Mázlim volt a vonattal, mert légkondis volt oda-vissza, de a 30 fokos meleg így is egy fránya hasogató fejfájást eredményezett délutánra, viszont a lényeg... a lényeg, hogy bezsebeltem sok csudaszép könyvet, könyvjelzőt, találkoztam két nagyon aranyos írónővel és sok-sok bloggerrel.

Végül összesen hét könyvet vettem, miután többször is körbejártuk a teret, átvizsgálva a kínálatot a kavalkádban:


A photo posted by Nolie (@magnoliaolvas) on

- A Líra standnál 990-ért árulták Amanda Stevens: Örök kísértés című regényét. Ez a Sírkertek Királynője sorozatának első kötete (Athenaeum). Ösztönözve magam vettem egy példányt, hogy talán most már bele is kezdek a trilógiába. Nem is tudom már mióta várólistás, plusz egy a boltban beváltható kedvezményes kupont is adtak ajándékba.

- Csalódottan szembesültem azzal a ténnyel, hogy a Gold Book Kiadó csak magyar szerzők műveit vitte ki a Vörösmarty térre. A nemrég megjelent J.D.Robb: Halálos karácsony és a Halálos ajándék regényeinek megvételéről szőtt álmaimnak így gyorsan lőttek, nem tudtam beszerezni sehol sem. A nap mélypontja. Ezen keseregtem magamban egy ideig, végül egy könyvjelzővel próbáltak engesztelni.
Marad tehát az online rendelés, és úgy döntöttem, a tervezett Halálos sorozat nyereményjáték később lesz megtartva. 

- Az egyik kiadó vesztesége a másik nyeresége... bánatomban kárpótoltam magam az új WOW Kiadó Cassia Leo: Fekete doboz című regényével.

- Rendkívül sok jó véleményt olvastam és hallottam Fredrik Backman könyveiről. Neten beleolvastam kicsit és tényleg vicces volt az adott rész, ezért Az ember, akit Ovénak hívnak és A nagymamám azt üzeni bocs ugyancsak vígan kísértek haza a nap végén. (Animus Kiadó)

- Mivel van egy kis lemaradásom Winie Langton életének nyomon követésében, ezért megvettem a folytatásokat is: Vivian Holloway - Tolvajbecsület és A hóhér kötele. (Főnix)
Egyúttal vittem magammal az első részt Budapestre, hogy dedikáltassam Wee-vel :) Köszönöm!

- Egy fantasztikusan jó üzletnek hála a most megjelenő új Marni Bates regényt, vagyis a Menő-riadó Kambodzsában 1500,- forintért került a birtokomba. Még1x köszönöm lányok! :)
Marni dedikálás ✓, közös fotó ✓, és hűha... nem csak a képeken mosolyog ezerrel Marni, ez a csajszi egy életvidám energiabomba! Élmény volt vele találkozni. Köszönöm a kiadónak, hogy ezt lehetővé tette. (Móra/LOL-könyvek)

A photo posted by Nolie (@magnoliaolvas) on

- A Helikon és Libri Kiadó részlegén pedig jópofa szatyikat lehetett beszerezni. Én egy Charles Bukowski idézetet választottam, mert hát zseni vagyok, miért ne reklámozzam?

+ Ráadás: összeszedegettem pár könyvjelzőt is, azon könyvekét amik még érdekeltek volna. Sajnos mindennek van határa... Lottón nem nyertem, tevét nem vittem, így is leszakadt a vállam mire hazaértem, hiszen más üzletekbe is betértem a Westendben.

Ó, és a kerti béka a képen... annak külön története van! Kasza Tibi jó kis reklámot csinált a Jysknek a Facebook oldalán. Mikor megláttam a képet róla rögtön kijelentettem, hogy márpedig nekem is kell egy ilyen, jövőhéten elmegyek majd venni egyet. Szombat este pedig amikor hazaértem várt egy az asztalomon, persze fáradtan észre sem vettem vagy fél órán át a békát. Ajándék a tesómtól. :) 

Itt a vége, fuss el véle...
viszlát jövőre!
post signature

Megjegyzés küldése

  1. Hirtelen kacsának néztem a békát (lemaradtam Kasza Tibiről), de a beszerzett könyvek szuperek! :)

    VálaszTörlés

 
Top