0
Mostanában kicsit pangás van nálam könyvek terén, mert kedvenc tv sorozataimat darálom, és szó-szó ... igencsak elmaradásban vagyok a nyári évadokkal :( 
Mivel a héten már kezdődik egy-két kedvencem folytatása, majd beindul a főszezon, addig valahogy át kell gyorsan esnem ezen is. Arról nem is beszélve, hogy megkezdődött az NFL szezon, így még a napjaim is felborulnak....
Találtam egy jó kis sorozatot, így gondoltam írok is róla. Nem igazán nézek tévét, de úgy néz ki ez is megváltozik a jövőben ;) Sőt, nem szokásom ismeretlenről írni, de jól is elsülhet. Vagy nem. Majd kiderül :) 
Ha már annyit elértem vele, hogy a bejegyzés alapján egyetlen egy rajongója lesz a sorozat- nak, akkor az már siker, nem? Így tervbe vettem a Heartland-et...


Miért?
Kanada, lovak és családsorozat.
Tudom, hogy sosem jutok el Kanadába, de álmodozni még álmodozom róla... a lovakat meg egyszerűen csak imádom.
Anno végignéztem a McLeod lányait (többször is), így hangulatban hasonlót várok, vagy mint a McKenna. A tartalom alapján még a Futótűzre is hasonlít. 
Kellemes kikapcsolódásra számítok, ami kirángat végre a bűnügyi sorozatok világából. 
Mivel ez egy többgenerációs családsorozat, így szerintem ez sikerülni is fog, és ahogy látom mindenki megtalálja benne majd a maga korosztályát.


Hol? 
A CBC sorozata a jövőhéten hétfőn kezdődik az M1 műsorán 17:40-kor.
"Akár lóról, akár egy emberről legyen is szó: nem lehet rákényszeríteni semmire."
Amynek Heartland az otthona, amióta az eszét tudja: kiskorától figyeli, ahogyan édesanyja a lovakkal törődik. A lány örökölte anyja természet adta tehetségét, ért a lovak nyelvén. Amikor egy tragikus baleset mindent megváltoztat, Amynek hinnie kell a csodákban, ahogyan édesanyjától tanulta.
Szerencsére a szereplők között található pár ismerős arc, így annyira nem lehet rossz, pláne, hogy eddig 6 évad is készült a sorozatból.


Az első rész tartalma:  Marion Fleming és lánya, Amy autóbalesetet szenvednek, miközben meg akarnak menteni egy bántalmazott lovat, Spartant. Marion életét veszti, Amy a kórházban ébred. Ily módon a családra marad az anyagi nehézségekkel küzdő lovastanya, melyet Marion édesapja, Jack vesz át. Amy nővére, Lou hazatér New Yorkból, hogy segítsen elrendezni a hivatalos ügyeket. Amy még mindig neheztel a nővérére, hogy elhagyta a családi fészket. Időközben kiderül, hogy Marion nem csak bajba jutott lovakon próbált segíteni, hanem egy fiatal fiún is, Ty-on, aki megérkezik a tanyára, hogy ott töltse le a próbaidejét.

Megjegyzés küldése

 
Top