3
Bejegyzést kezdtem el írni egy molyos kihívására: Ó, azok a csodálatos férfikarakterek… Ámde, ahogy próbáltam mindenhonnan összeválogatni kedvenceimet, rájöttem nem tudom könnyedén teljesíteni a feltételeket. Hiába indítottam úgy, hogy az öt karakterből hárman fix helyezettek, de a maradék kettő szabad helyre vagy húszan pályáztak. Hogy miről is van szó:

Feladat: Írd össze a top 5 könyves férfi karakteredet (természetesen a könyv és a szerző nevével együtt), akik a legjobban megdobogtatják a kicsi szíved. Válaszodat indokold is meg, 2-3 mondatban...

Így született meg ez a bejegyzés sorozat. Miért is állnék meg ötnél, vagy tíznél?
Közben rátaláltam a My Book Boyfriend:... kezdeményezésre, viszont én inkább csak magamban posztolgatnám álmaim főhőseit, mert hát ugye sosem a határidők betartásáról voltam híres *-*
Ebből gondolom rájöttetek, hogy ez nem egy heti mém lesz :P Azért megpróbálok havi kettőt teljesíteni!
Itt nem csak 2-3 mondatban, hanem részletesen be tudom mutatni a kedvenceimet. Talán lesz bennük olyan is, amit/akit eddig nem ismertetek, de szívesen beleolvasnátok ezentúl az adott regénybe.

Kezdetekben nem lesz nagy meglepetés a karaktereket illetően, mivel beneveztem ezen urakat a 2012-es Könyves Álompasik Párbajára is  ;)

Kedvenc könyves karaktereim:

Megjegyzés küldése

 1. Ez a kezdeményezés nagyon tetszik, nagyon ötletes és nagyon szeretném én is! :D

  VálaszTörlés
 2. :D Ugye? Már van egy hosszú névsorom kiről szeretnék írni, de elsőnek a további négy benevezett karakterem kerül nagyító alá (Rehv, Acheron, Noah és Zack)

  VálaszTörlés
 3. Acheron nálam is előkelő helyen szerepel. :) Sőt lehetséges, hogy vele kezdem majd el ezeket a posztokat. Úgyis mostanában olvasgattam a könyvéből a kedvenc részeket. :)
  Rehv bejegyzésre nagyon kíváncsi vagyok már, az a pasi se semmi. :))))

  VálaszTörlés

 
Top